2020-02-29 00:10

Internauții se revoltă în masă: Victor Ciorbea, EȘTI CONCEDIAT!

 |  23:09
Internauții se revoltă în masă: Victor Ciorbea, EȘTI CONCEDIAT!

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a starnit revolta si pe Internet, nu doar in randul unei parti a scenei politice, dupa ce a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea 90/2001, care le interzice persoanelor care au condamnari penale sa fie membri ai Guvernului.

Asadar, internautii au lansat o petitie online in care cer demisia lui Victor Ciorbea din functie. Petitia, care se numeste "Victor Ciorbea, esti concediat!", a strans deja mai mult de 100.000 de semnaturi.

"Domnule Ciorbea,

Suntem nemultumiti de felul in care va derulati activitatea, acordand foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati. Va cerem sa eliberati postul pentru cineva care pune interesul cetateanului pe primul loc. Domnule avocat, sunteti concediat!", se arata in textul petitiei.

Initiatorul campaniei, Tudor Bradatan, care a fost activist in campania Salvati Rosia Montana, mai precizeaza ca, "de cand ocupa functia de Avocat al Poporului, Victor Ciorbea s-a remarcat doar prin blatul evident pe care l-a facut cu toti cei ce sfideaza drepturile omului".

"Cand au fost oameni calcati in picioare la Pungesti, nu a avut nicio apasare. Cand mii de persoane cu dizabilitati ar fi avut nevoie de implicarea sa, le-a intors spatele. Cand 'scriitorii' din puscarii sau presedinti de partid certati cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat sa il ofere. As putea continua lista nemultumirilor pana maine, dar chiar si atat e suficient pentru a ii cere demisia", a conchis acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-07Parerea ta...

DUPĂ CE-A DORMIT
06 Ian 2017

PE CUR, L-A TREZIT DIN SOMNUL CEL DE MOARTE, FRIGUL DE AFARĂ? ĂȘTIA, CHIAR CÂND AU DREPTATE, NU MAI AI ÎNCREDERE ÎN EI...NIȘTE SCÂRBE PROFITOARE, ÎNDESTULATE PE SPINAREA NOASTRĂ!
PENTRU IOHANIS SI CONSOARTA LU
06 Ian 2017

CARE AU LUAT CASA PE FALSURI DE CE NU FACETI PETITIE ? SAU IL MAI VRETI INCA UN MANDAT LA COTROCENI ?
PETIțIILE SUNT KK-T!
07 Ian 2017

N-au nicio valoare, atâta timp cât se urmăresc doar fraierii care semnează, care îndrăznesc să se pișe contra curentului politic-mondialist nivelator! Iar la nivel național - și mai NASOL din pricina legilor anchilozate, para-modificate ca să cadă legiuitorul șpăgar, ordinar în picioare, eventual infractorul, iar victima, păgubitul SĂ NU MAI ÎNDRĂZNEASCĂ A DOUA OARĂ!
MUZEUL ”ANTIPA”
07 Ian 2017

ANUNȚ IMPORTANT! INSTITUȚIA NOASTRĂ OFERĂ BUNĂ RECOMPENSĂ PT. GĂBJIREA IPOCHIMENULUI, VIU SAU APROAPE VIU, ÎN VEDEREA REINTRODUCERII LUI ÎN BORCANUL CU FORMOL, ALĂTURI DE CĂCĂREZELE LUI TERENTE, BORCAN DIN CARE, NU SE ȘTIE DE CINE AJUTAT, MUTANTUL S-A UȘCHIT ȘI-ANCEPUT SĂ BÎNTUIE ULIȚELE BUCUREȘTILOR, BĂGÎND GROAZA ÎN COPII ȘI FĂCÎND GRAVIDELE SĂ AVORTEZE. (MARE ATENȚIE CĂ SPURCĂCIUNEA MUȘCĂ, AȘADAR, NU VĂ SFIIȚI SĂ-L ARTEDEȚI C-UN RETEVEI LA MECLĂ!)
DANTE
07 Ian 2017

Ciorbea trebuia sa ceara CC ca pentru orice funcție administrativă din statul romin condamnatii penali sa le fie interzis dreptul de a ocupa aceste funcții de la consilier local pina la președintele țării.El contesta aceasta lege la CC numai cu referire la Dragnea.Acest pseudo avocat al poporului trebuie sa plece din aceasta funcție de slugoi psd.Sa se ducă sa muncească ca avocat si sa apere drepturile cetățenilor la judecata proceselor.
BASESCU
07 Ian 2017

Bine le-ai făcut Ciorbea . Așa că sa moara internauții lui soros de ciuda....
BASESCU
07 Ian 2017

Bine le-ai făcut Ciorbea . Așa că sa moara internauții lui soros de ciuda....
BASESCU
07 Ian 2017

Bine le-ai făcut Ciorbea . Așa că sa moara internauții lui soros de ciuda....
CONSTANTIN
07 Ian 2017

INFIRMUL NU SE DEZICE ! CA ORICE INFIRM ( LOVIT IN TAMPLA DE COPITA CALULUI ), ESTE MARCAT DE HADICAPUL DE NU A FI CA NOI , CI MAI URAT CA DRACUL.! RAUTATEA SI URA VISCERALA II INTUNECA SI BRUMA DE CREER ! DACA ERAI MACAR PUTIN DESTEPT SI NU " BETON" DE PROST ARGUMENTAI ALTFEL CEREREA LA CCR . RETARDATULE CE VEI FACE DACA PIERZI LA CCR ? AJUNGI LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI SI CA CEL MAI SINISTRU PRIM MINISTRU DIN EUROPA !
TUDOR
07 Ian 2017

Excelent de bine pusa problema Constantine.Felicitari.
MAFIA PSD.
07 Ian 2017

Cand mafia bolsevica l-a numit avocat al poporului , i s-a incredintat si misiunea de ai scapa de puscarie. De partea acestui impostor numit ciorbea(care nu a excelat nici ca premier )sunt puscariasii gunoaiele societatiii si termitele pesediste cu creerii spalati de dejectiile de la haznaua 3 si latrina lui ghita.
@CONSTANTIN...
07 Ian 2017

Bravo!
PENTRU SATANISTII DROGATI
07 Ian 2017

Sau facut dosare politice la greu de catre basescu Dosarul lui Dragnea care a indemnat lumea la vot ce este Este o prostie fara margini Pe Iohanis nu il inchide cu toate ca a furat case prin fals si a vandut copii pentru organe Basescu a spoliat tara si si a batut joc de ea cat a putut Dar tu il inchizi pe unul ca nu are basca Bravos halal democratie !!!
MONA LISA DIN PLESCOI
07 Ian 2017

SI EU AM DOSARE POLITICE.....E DREPTUL MEU SA FUR 20DE MILARDE DE EURO DE LA KRETINII DIN ROMANIA..SUNT TZYGANKA LUI BASESCU DIN PLESCOI...AM VOIE SA FUR TOATA BANCA NATIONALA......SI PENTRU CA AM STAT IN PATRU LABE LA COTROCENI VREAU AMNISTIE SI GRATIERE.....SCLAVUL CIORBEA SA-MI REZOLVE PROBLEMA SI MA LINGA LA KYZDA IN LOC DE TAMPAX
BALTAG LAUR
07 Ian 2017

Constantine tot ce spui este valabil suta lasuta pentru IOHANIS Omul acesta are stransa in el o ura viscerala Dar nu doar el toata dreapta aceasta a lui SOROS ESTE LA FEL rai rai ranchiunosi prosti si puturosi
DAR SI DROGATI
07 Ian 2017

Si psihopati
MAFIA BOLSEVICA
07 Ian 2017

Formata din LAURA KEOVESI COLDEA IOHANNIS BASESCU SI UNELTELE LOR STANCIU SI BOGDAN ACESTA ESTE VARFUL AISBERGULUI TICALOS SI INFECT IN 1950 VARFUL AISBERGULUI TICALOS ERA DEJ ANA PAUCHER VASILE LUCA INTRE ACESTE DOUA GRUPARI NU ESTE NICI CEA MAI MICA DIFERENTA
MATEI ALEXANDRU
07 Ian 2017

Ma alatur si eu acelora care cer demisia acestui personaj,Amintiti-va cum a alergat numai dupa functii. La sindicat ,la PNT-cd (care l-au plantat prim ministru) ,la PNL s-a lipit de PSD (avocat al poporului) Oportunist calificat.
@STOP SI DE LA CAPAT
08 Ian 2017

SEMNEAZA PETITIA.
REZUSANU AURA
08 Ian 2017

Daca dl ciorbea era contra d lui dragnea toate jigodiile astea sataniste care sunt pe dos in orice situatie ar fi jubilat Maimute drogate!
@STOP MAIMUTELOR DROGATE
09 Ian 2017

Creaturi anormale drogate si psihopate Vreti ca in RO sa domine frica si anarhia ca prin anii 50? Asa vreti Dar nu se va mai repeta istoria Tineti minte!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine