2019-07-18 14:07

Întrece orice imaginaţie. Ce a putut să găsească un medic veterinar în stomacul unui CÂINE

 |  11:33
Întrece orice imaginaţie. Ce a putut să găsească un medic veterinar în stomacul unui CÂINE

Un medic chirurg veterinar din Oklahoma a avut parte de surpriza carierei sale în timpul unei operații efectuate la câine care fusese adus la cabinet de stăpânii săi după ce patrupedul era din ce în ce mai slăbit şi vomitase o suzetă. O suzetă n-ar fi fost o mare problemă, numai că medicul a găsit nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte în stomacul animalului, un câine din rasa Shar-Pei pe nume Dovey, în vârstă de patru ani, scrie Agerpres.

Membrii familiei au spus că au observat recent că Dovey vomita și slăbise, iar patrupedul fusese văzut de bunica nou-născutului lor ducând în gură o suzetă. Până la urmă, cățelușa Dovey a fost adusă la veterinar după ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a început să bănuiască motivul dispariției suzetelor din casă.

Radiografiile inițiale indicau prezența a șapte până la nouă suzete în stomacul câinelui, însă în timpul intervenției chirurgicale Rispoli a îndepărtat nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte.

''În 20 de ani (de practică), acesta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o'', a declarat medicul pentru postul KOKH-TV.

Medicul veterinar a precizat că speră ca acest caz să constituie un semnal de alarmă pentru proprietarii de câini care trebuie să țină animalele la distanță de obiecte pe care le-ar putea înghiți.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray