2020-06-02 15:51

Ion Țiriac, avertisment dur pentru Guvernul României

 |  08:12
Ion Țiriac, avertisment dur pentru Guvernul României

Ion Ţiriac, om de afaceri şi fost tenismen, este gata să renunţe la licenţa turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, în cazul în care nu va fi construită o arenă nouă în Bucureşti.

"Vom vinde turneul de tenis de la Bucureşti, dacă nu va fi construită o arenă nouă. Arena Progresul nu va mai primi avizul pentru desfăşurarea evenimentelor sportive, există pericol de prabuşire a tribunei, după cum au spus experţii.", a declarat Ion Ţiriac la Digisport.

"Oricum, infrastructura deficitară ne-a împiedicat până acum să aducem turneul la următoarea categorie valorică, ATP 500.", a adăugat Ţiriac. Terenurile din complexul “Arenele BNR”, unde s-au desfăşurat ediţiile trecute ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, nu sunt omologate pentru organizarea unui turneu din categoria ATP 500.

"Noi vrem să ajutăm acest sport, dar autorităţile locale trebuie să intervină, să susţină tenisul. Arena Progresul a fost construită pe vremea lui Ceauşescu, în doar şapte zile. E normal să nu mai fie de actualitate", a conchis Ion Ţiriac pentru sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-13Parerea ta...

BECALI
13 Feb 2016

SĂ NE ȚUCI DIREPT LA GAHOZ, BĂI ESCROCULE, ȘI MAI CARĂ-TE-N KYZDANU MĂ-TII CU GĂINĂRIILE TALE! IA-L ȘI PE GOLANUL DE NĂSTASE ȘI CĂRĂBĂNIȚI-VĂ LA MAMA DRACCULUI, LEPRELOR!
HAZNAUA URBEI
15 Feb 2016

Alta afacere pirata a lui . A pus laba pe terenurile din spatele Aeroportului Otopeni si saboteaza extinderea aeroportului . A facut vama separat si hangar avioane , unde sa desfasurat afacerea tigareta . Acum iese afacerile cu alte dosare , inclusiv cea cu 400 sali de sport a lui Nastase . Incepe curind hora lui .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine