2020-07-03 12:36

Ipoteză incredibilă: Lady Diana şi Prinţul Charles au avut o fiică

 |  15:08
Ipoteză incredibilă: Lady Diana şi Prinţul Charles au avut o fiică

Presa britanică vine cu o ipoteză absolut halucinantă: Lady Diana şi Prinţul Charles au avut o fiică secretă, născută înaintea celor doi fii ai lor.

Revista „Globe”, citată de Agerpres a relatat că fata se numeşte Sarah, trăieşte în America şi seamănă foarte bine cu prinţesa inimilor din Marea Britanie. După anunțarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală ar fi vrut să se asigure că viitoarea mireasă putea avea copii, așa încât Diana ar fi  fost supusă unor controale de specialitate. Pentru siguranță, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermă de la Prințul Charles. Unul dintre medici a furat un asemenea ovul, l-a implantat propriei soții și așa s-a născut Sarah.

Publicația afirmă că această informație, apărută în contextul în care William, fiul cel mare al Prințului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară, ar fi provocat o vie preocupare la Palatul Buckingham.

Considerând că este cazul să-și cunoască ‘sora’, Prințul William ar fi intenționat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate, cu câteva luni în urmă, în SUA. Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus soția lui, Catherine, care s-ar fi arătat impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz