2019-08-18 08:42

IPOTEZĂ ȘOC! Primarul capitalei TURCIEI vorbește de CUTREMURE provocate artificial

 |  23:11
IPOTEZĂ ȘOC! Primarul capitalei TURCIEI vorbește de CUTREMURE provocate artificial

Cutremurul de 6,3 grade produs luni în Marea Egee este posibil să fi fost provocat artificial, a spus primarul Ankarei, Melih Gokcek, cerând verificarea vaselor seismice din zonă, relatează ziarul Hurriyet, citat de News.ro.

“Cred că ar putea fi vorba de un seism artificial. Nu spun că este sigur, dar este o posibilitate foarte serioasă”, a scris el pe Twitter.

“Spun că ar trebui anchetat. A navigat vreo navă de cercetare seismică în apropiere de epicentru? Dacă da, cărei ţară îi aparţine”, a adăugat el.

Nu este pentru prima data când Gokcek vorbeşte de “cutremure artificiale” declanşate de puteri străine rău-voitoare.

În februarie, el a spus că seismele din provincial Canakkale, din vestul ţării, ar fi fost organizate de puteri care vor să distrugă economia turcă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-12Parerea ta...

LEVST.
12 Iun 2017

Cutremur puternic in insula Lesbos(...) ____--------_____ posibil sa fie doar razbunarea tardiva a zeilor, pentru pacate mai vechi! "...Sau mai aproape, unde centurioni duri si zelosi,/ Tot iscodeau din vila-n vila dupa poeti rebeliosi,/ Si unde arbiter-eleganteae si-a taiat venele cu un stilet,/ Iar Nero, a ars La Grande Citta, doar pentru a se simti poet./// Si mai aproape, unde lui Socrate i s-a ciupit piciorul,/ Si unde Prometeu ruga zadarnic corbii, ca sa isi iee zborul,/ Iar Sappo Eresia care canta si tot visa sa aiba o sotie,/ Pe ostrovul ascuns de ape, a Lesbienilor imparatie./// Da, acolo unde peste ape sarate si paduri de albi dafini,/ Acolo unde menestrelul Arion, scapat de oameni rai, cativi,/ Zburda in ape inspumate, pe aripioare de delfini,/ Cantandu-si ditirambii, si impreuna cu Sappo, ai Lesbienilor nativi..."/// ("Noaptea Petuniilor"- Poeziile.com)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray