2019-08-18 20:19

Iron Maiden în concert la Bucureşti. VIDEO

 |  10:54
Iron Maiden în concert la Bucureşti. VIDEO

Legendara trupă heavy metal britanică Iron Maiden se întoarce la Bucureşti în luna iulie, pentru un concert în Piaţa Constituţiei, conform unui anunţ postat luni pe site-ul oficial al trupei.

Concertul va avea loc la 24 iulie iar biletele se pun în vânzare de mâine, 19 martie. Spectacolul face parte din turneul "Maiden England" şi este organizat în România de East European Events, Marcel Avram şi D&D East Entertainment.

În deschiderea concertului Iron Maiden vor urca pe scenă trupele Voodoo Six şi Anthrax.

Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son" şi în care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum şi din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care împrumuta numele acestui turneu şi care va fi lansat în premiera pe DVD în data de 23 martie 2013.

“Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor din România. Mulţumită tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru MAIDEN ENGLAND şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie, precum şi o mulţime de efecte pirotehnice şi tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani”, a declarat Bruce Dickinson, solistul trupei.

“Ştim cât de populară este istoria turneelor Iron Maiden în rândul fanilor de toate vârstele, de aceea vom aduce cu noi producţia completă pe care am folosit-o în turneul de anul trecut, din America de Nord. Ne-am distrat de minune cu set list-ul (http://www.ironmaiden.com/setlist.html), deoarece am cântat piese pe care nu le mai interpretasem de foarte multă vreme, cum ar fi: Seventh Son, The Prisoner si Afraid To Shoot Strangers, precum si favoritele fanilor: The Trooper, Aces High, The Clairvoyant, The Number Of The Beast, Wasted Years sau Run To The Hills. Partea de început a turneului a fost atât de distractivă pentru întreaga trupa, încât asteptăm cu nerăbdare să aducem întregul spectacol fanilor din Europa”, a ţinut să precizeze şi basistul Steve Harrison. Pe site-ul oficial al trupei a fost postata stirea despre concertul de la Bucuresti,  

Considerată cu uşurinţă una dintre cele mai importante trupe rock din toate timpurile, Iron Maiden a vândut aproximativ 90 milioane de albume la nivel mondial şi a susţinut peste 2000 de concerte în 58 de ţări, potivit Agerpres.

 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639874-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray