2020-04-05 10:13

JAF spectaculos la Hong Kong: s-a furat un camion cu HÂRTIE IGIENICĂ

 |  00:10
JAF spectaculos la Hong Kong: s-a furat un camion cu HÂRTIE IGIENICĂ

Un jaf spectaculos și neobișnuit a avut loc la Hong Kong pe fondul panicii provocate de noul coronavirus. Trei hoţi înarmaţi cu cuţite au furat 50 de pachete de hârtie igienică atacând un camion cu marfă în exteriorul unui supermarket, a anunţat poliţia locală, luni, potrivit Reuters citată de news.ro.

Poliţiştii i-au prins pe doi dintre hoţi şi au recuperat toată hârtia igienică, în valoare de aproximativ 220 de dolari. Al treilea hoţ încă este căutat.

“Un bărbat care livra marfă a fost ameninţat cu cuţitele de trei bărbaţi care au luat din camion hârtie igienică în valoare de peste 1.000 de dolari din Hong Kong”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Bbc.com notează că hoţii au acţionat în exteriorul unui supermarket din Mong Kok.

Din cauza panicii provocate de răspândirea coronavirusului, locuitorii din Hong Kong au golit rafturile magazinelor, oamenii făcându-şi provizii de hârtie igienică, produse de curăţat şi alimente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-18Parerea ta...

EDUCATIV
18 Feb 2020

Credeți ca este de ras ? Când nu ai cu ce sa te ștergi la fund este și va fi o problema serioasa de sănătate. Boala nu te iartă indiferent de poziția ta in societate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine