2019-10-14 14:08

Umilită de frica TERORIȘTILOR: o mamă, obligată să se mulgă pe aeroport

 |  14:12
Umilită de frica TERORIȘTILOR: o mamă, obligată să se mulgă pe aeroport

Traim vremuri in care frica de teroristi a paralizat planeta, iar disperarea de a le dejuca planurile monstruoase duce la masuri exagerate. Astfel, o tanara mama din Singapore, careia i s-a depistat in bagaje o pompa de muls sanii, in perioada alaptarii, a fost obligata de fortele de ordine de pe aeroportul din Frankfurt sa-si dezvaluie sanii si sa demonstreze ca are lactatie.

Potrivit BBC, Gayathiri Bose, mama a doi copii, avea escala pe aeroportul din Frankfurt, unde trebuia să se îmbarce pentru Paris. La un punct de verificare cu raze-X a fost oprită şi interogată despre aparatul de muls pe care îl avea în bagaje, fortele de ordine intrand in alerta pentru ca femeia nu avea cu ea un copil.

Tanara de 33 de ani din Singapore sustine ca a fost întrebată: “Alăptezi? Dar unde e copilul? Copilul tău a rămas în Singapore”, iar mai apoi paza aeroportului i-a reţinut paşaportul şi a condus-o într-o încăpere unde o femeie-ofiţer i-a pus mai multe întrebări, la finalul interogatoriului solicitându-i să demonstreze că are lactaţie.

“Mi-a cerut să-mi desfac bluza şi să-i arăt sânii. M-a întrebat apoi cum de nu am nimic montat pe sâni dacă aveam lactaţie şi produceam lapte. Am încercat să-i explic că nu există un asemenea dispozitiv, că pompa aparatului de muls se pune pe sfârc, iar dispozitivul îşi face treaba. Mi-a cerut apoi să-i arăt că sânii au lapte. Am fost pur şi simplu şocată. Eram singură şi mă gândeam că dacă nu o fac, cu siguranţă se vor complica şi mai tare lucrurile, aşa că i-am arătat ce voia să vadă. Abia când m-au lăsat să plec, mi-am dat seama ce mi se întâmplase şi am început să plâng”, a povestit Gayathiri Bose, care cauta o cale legala pentru a-i pedepsi pe cei care au pus-o, inutil, intr-o situatie umilitoare.

Dupa 45 de minute, tanara si-a primit pasaportul si a fost lasata sa se imbarce in avionul cu destinatia Paris.

Politia germana a refuzat sa comenteze incidentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray