2020-06-05 22:47

LANSARE de excepție: ”Albumul Reginei - O poveste cu Lipici”, pe 9 mai la Librăria Cărturești

 |  16:05
LANSARE de excepție: ”Albumul Reginei - O poveste cu Lipici”, pe 9 mai la Librăria Cărturești

Cu o zi inainte de Sărbatoarea Regalității, de Ziua Europei, pe 9 Mai la ora 19.00 vă invităm să participați la evenimentul de lansare al Albumului Reginei – O Poveste cu Lipici, ediția a 2-a la Libraria Carturesti – Carusel ora 19.00. Invitati speciali John Florescu, Csiki Camelia, Adrian Buga, Wargha Enayati.

Când avea 7 ani, Prințesa Marie, viitoarea Regină a României, primește de la Lady Harrison cel mai frumos cadou – un album de amintiri și un lipici – cu care avea să își lipească de-a lungul copilăriei cele mai de suflet amintiri: felicitările și cărțile poștale primite în dar de la prieteni ca Alexandra of Denmark, soția lui King Edward VII, Regele Marii Britanii.Regina relatează în jurnalul său povestea lipiciului cu care lipea aceste amintiri în album, de a-l cărui miros era îndrăgostită și care a fost singurul motiv din viata Majestății Sale când a primit o corecție fizică din partea Guvernantei Sale.

Albumul, aflat în original în colecția privată a dr Wargha Enayati, conține amintirile dragi ale Reginei transpuse în imagini într-o manieră care ne emoționează și care ne transportă în timp în propria copilărie. Tipărit în Anul Centenarului, Albumul Reginei – ”O poveste cu lipici” este oferit românilor sub forma unui crâmpei inedit, cald și colorat din Istoria Românilor și din viața celei mai iubire Regine a României.

Pentru că Regina Maria și-a dedicat viața îngrijirii, noi am ales să îi continuăm misiunea iar prin publicarea și scoaterea la vânzare a documentului vechi de peste 136 de ani, neștiut până azi, oricine poate contribui la sprijinirea semenilor care au nevoie de medicamente și servicii medicale, pacienții policlincilor sociale pe care, cu siguranță că Regina Soldat i-ar fi ajutat “fără mănuși.”

 http://fundatiareginamaria.ro/web/wp-content/uploads/2019/04/albumul-reginei_mod.pdf


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine