2020-07-06 20:41

Lider al Biserii Catolice, IRONII către Liviu Dragnea: ”Am avut un proces. N-am putut să mă INTERNEZ”

 |  19:38
Lider al Biserii Catolice, IRONII către Liviu Dragnea: ”Am avut un proces. N-am putut să mă INTERNEZ”

Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice, l-a ironizat pe Liviu Dragnea, pe Facebook, unde a scris că are un proces luni şi nu a putut să se interneze în weekend pentru a scăpa de el, precizând totuşi că nu i-ar fi folosit, pentru că procesul său e unul de conştiinţă.

„Am un proces azi. N-am putut să mă îmbolnăvesc şi să mă internez în weekend ca să scap. Oricum nu mi-ar fi folosit pentru că procesul meu e unul de conştiinţă. Voiam de fapt să vă/îmi (re)propun reflecţia despre ipocrizie de zilele trecute. Sigur prinde bine cuiva. În primul rând mie. Ipocrizia (încerc să o demasc mai întâi în mine). Să fim persoane, nu personaje”, a scris pe Facebook Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice.

Doboş a mai adăugat şi o reflecţie a părintelui Raniero Cantalamessa: „Ipocrizia “ne face să transformăm viaţa în teatru în care să recităm pentru o audienţă; să purtăm o mască, să încetăm să mai fim o persoană pentru a deveni un personaj. Şi există o mare diferenţă între persoană şi personaj. Personajul înseamnă corupţia persoanei. Persoana este un chip, personajul este o mască. Persoana este nuditate radicală, personajul este tot îmbrăcăminte, tot machiaj. Persoana este autentică şi esenţială, personajul este ficţiune şi artificial. Persoana are convingeri, personajul joacă un scenariu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-18Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2019

si Drac-nea e mare preot la templul lui SARSAILA-BELZEBUT-TELEMORMAN......se ocupa cu CIORDEALA DIN BANII EUROPEI cu firma TEL-DRUM
CAMELEON
18 Mar 2019

BA SCAMATORULE ; PUTE A METRESE BABORNITE IN JURUL TAU . NU MAI RIDE IN ZEFFLEMEA , CA IL PUN PE STEFANESCU SA ITI ZMULGA MUSTATA , FIR CU FIR .
ANONIM
18 Mar 2019

parinte ..padre.. padrissime.. dar de ce nu te uiti mai bine in ograda matale ca acolo se pare ca va agatati si distrugeti vieti de copii Esti in aceeasi piesa de teatru cu Iohannis Pe deasupra smaltuiti si dichisiti pe dinauntru ...vai de capul vostru Unul vinde suflete nevinovate pentru organe iar la dumneata parinte ......,insusi Papa a spus ca sunteti majoritatea pedofili Rusine padre ,padrissimo rusine!
ANONIM
18 Mar 2019

Popa face politica cu mare nerusinare Vom anunta ierarhii dumitale popo !! Infierezi un om fara sa stii in realitate despre ce este vorba, boaita de popa mincinos!Te crezi judecatorul suprem ,asa i?Daca da de ce pe unii ii vezi iar pe altii cu adevarat hoti si mafioti te faci ca nu i veziCa sunt de ai tai ,,sau ca ti au donat sume mari de bani in numele Domnului Slujesti pe Domnul dar in realitate esti o satana!Sa stii ca nu mai merg la biserica si am sa i indemn si pe altii !
MARINELU
19 Mar 2019

Si asa ajunge slujitorul Domnului, sluga satanei.
#SIEU SINT OAIE
19 Mar 2019

Draknea a luat exemplu de la prima duamna si s-a imbolnavit fix cand trebuia sa fie audiat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz