2020-07-04 15:31

Mama unei fetițe de 2 ani, SANCȚIONATĂ de polițiști din cauza gălăgiei copilului

 |  16:27
Mama unei fetițe de 2 ani, SANCȚIONATĂ de polițiști din cauza gălăgiei copilului

Poliţiştii gălăţeni au sancţionat-o pe mama unui copil de 2 ani și 7 luni, iar în procesul verbal au scris că fiica ei a tulburat liniştea vecinilor. Părinții fetiței vor duce copilul la bunici, iar în acest timp se gândesc să conteste sancțiunea, considerând că s-a produs un abuz.

„Sus-numita, în timp ce se afla în locuinţa sa, nu a luat măsuri de supraveghere a fiicei sale în vârstă de 2 ani şi şapte luni care a tulburat liniştea locatarilor prin producerea de zgomote şi larmă”, scrie în procesul verbal completat pe 5 mai.

Tatăl copilului a spus pentru Mediafax că au fost mai multe reclamaţii făcute de un singur vecin, un poliţist care locuieşte la apartamentul situat la etajul inferior. De asemenea, tatăl a povestit că a ajuns la Secţia de Poliţie şi că le-a explicat oamenilor legii că familia sa respectă normele de convieţuire într-o comunitate.

„El (vecinul - n.r.) s-a simţit foarte deranjat de când ne-am mutat. Am aflat că lucrează la Poliţie şi vine noaptea de la muncă. În decembrie ne-a reclamat, a venit sectoristul a constatat că era vorba despre un copil mic. Am fost la secţie şi am făcut o declaraţie conform căreia copilul este mic, scapă jucării şi că încercăm să oprim zgomotele. Asta ca să închidem povestea. Ulterior, în martie a venit un alt echipaj la noi. Copilul era cu bunica, ea s-a speriat. În ajunul Paştelui, la ora 8 dimineaţa alţi poliţişti au venit la noi. Noi stăm la etajul 6. Cică ar fi reclamat cineva că în bloc se aude muzică populară, dar au venit doar la noi. Şi vecinul a venit la noi la uşă, ne-a spus să-l lăsăm să trăiască. Dar noi nu facem nimic deosebit. Parchetul este vechi, scârţîie, copil mai fuge când venim acasă, se bucură, sau când îl băgăm la baie, fuge de noi. Nu facem petreceri, nu s-a mai plâns nici un vecin, ne culcăm la ora 22.00”, a povestit Ionuţ, tatăl copilului.

Săptămâna trecută, poliţiştii au venit din nou la uşa familiei. De data aceasta, mama a fost sancţionată cu avertisment deoarece copilul a făcut din nou zgomot. Ca urmare, părinţii au decis să ducă, în fiecare zi, copilul la locuinţa bunicii.

„Săptămâna trecuta au venit din nou poliţiştii la noi la uşă. Direct la noi au venit, nu s-au oprit la alte uşi. Au scris în procesul verbal cuvintele zarvă, larmă. Sancţiunea este pe numele mamei, a primit avertisment. Eu nu vreau să fac un caz din povestea asta, dar nici nu-mi doresc să fiu abuzat. Ca primă măsură, am decis să duc fetiţa la bunica sa în fiecare zi. O scot pe stradă zilnic, în plină epidemie, doar ca să nu mai am reclamaţii”, a precizat Ionuţ.

Părinţii copilului vor să conteste avertismentul primit deoarece consideră că este vorba despre un abuz. Ei se vor consulta cu un avocat şi vor decide calea de urmat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-13Parerea ta...

O PARERE
13 Mai 2020

Depinde de cum inteleg parintii sa se joace copilul si cat se joaca ei cu copilul. Si la noi in bloc am avut probleme cu un baietel care arunca cu mingea in pereti, mergea cu bicleta de plastic, ce face zgomot, rasturna scaune, plangea si urla cat putea fara sa intervina parintele in nici un fel, stateau pe telefonul mobil si calculator. Si mai apoi tipau la copil din te miri ce si nici nu ii vorbeau linistit si frumos sau sa vada de ce are nevoie. Cert este ca la doi ani, abia stia trei patru cuvinte. Un copil chinuit care nu avea jucarii potrivite varstei. Parintii ar trebui ei intai educati sa fie parinti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz