2020-02-24 14:34

Marele actor Tony Curtis a murit la vârsta de 85 de ani VEZI FILM

 |  14:26

Actorul american Tony Curtis, în vârstă de 85 de ani, amurit în reşedinţa sa din Statele Unite, informează bbc.co.uk.

Tony Curtis a murit, în somn, în reşedinţa sa dinStatele Unite, potrivit postului ABC News, care citează surse apropiatefamiliei.

Actorul american, starul din filmul "Unora le place jazz-ul/ Some LikeIt Hot", suferea în ultimii ani de bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Tony Curtis s-a aflat la un pas de moarte în decembrie 2006, din cauza uneipneumonii galopante şi a petrecut câteva zile în comă. În ultimii ani, actorulputea să meargă doar pe distanţe scurte şi se deplasa de obicei cu ajutorulunui scaun cu rotile.

Tony Curtis a fost căsătorit de cinci ori şi a avut oaventură cu Marilyn Monroe, partenera sa din filmul"Unora le place jazz-ul". Tony Curtis a primit o nominalizare lapremiile Oscar în 1959 pentru rolul din lungmetrajul "Lanţul/ The DefiantOnes" în care a jucat alături de Sidney Poitier.

Tony Curtis a jucat în peste 140 defilme turnate la Hollywood, a apărut pe coperta albumului "Sgt.Pepper's Lonely Hearts Club" al trupei The Beatles şi a asigurat voceapersonajului "Stony Curtis" din serialul de televiziune "FamiliaFlintstone".

Actorul american are şase copii, fiind tatăl actriţelor Jamie Lee Curtis şiKelly Curtis. În 1994, fiul său Nicholas a murit din cauza unei supradoze deheroină, la vârsta de 23 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine