2019-12-15 02:36

Mark Zuckerberg, fotografie în cinstea Star Wars

 |  19:41
Mark Zuckerberg, fotografie în cinstea Star Wars

Fondatorul Facebook a dovedit mediului online că este un adevărat fan al seriei Star Wars. Pentru a marca lansarea celui de-al șaptelean film al seriei, Mark Zuckerberg a publicat o fotografie surpriză prietenilor săi virtuali.

Zuckerberg a publicat pe contul său o fotografie cu fiica sa Max îmbrăcată în cavaler Jedi.

În fotografie, Maxima, care s-a născut la începutul acestei luni,  poartă o pelerină de Jedi, iar lângă ea se află o sabie cu laser  şi trei păpuşi cu Chewbacca, Darth Vader şi BB-8.

Mark Zuckerberg, fotografie în cinstea Star Wars
zoom
Mesajul publicat de Zuckerberg lângă poză a fost 'The force is strong with this one', una dintre replicile celebre din Star Wars.

Postarea a primit peste 2,5 milioane de aprecieri de la prietenii săi. Evident, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cam moale Forța Filmele se împart, simplist, în cele menite a fi ținute minte pentru totdeauna și cele de entertainment: veni, vidi, radersi, vici (am venit, am văzut, m-am distrat, am învins -am plecat mulțumit-). Din acest punct de vedere, primul episod al noii serii Star Wars (și, pe cale de consecință, următoarele), fac parte, spre deosebire de prima serie de trei, din categoria „veni, vidi...”. Prima serie a fost, categoric, memorabilă. A doua (poziționată, ca desfășurare temporală, înaintea primeia) s-a justificat, oarecum, pentru clarificarea unor nebuloase din prima serie. Deși nu a fost la fel de memorabilă, a trecut de bariera filmelor de duzină
25 Dec 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray