2019-10-18 00:06

MAȘINI DE VIS: Ce minunății prezintă producătorii la Salonul auto de la Detroit

 |  15:25
MAȘINI DE VIS: Ce minunății prezintă producătorii la Salonul auto de la Detroit

Ficțiunea și realitatea de zi cu zi încep să confunde atunci când vorbim despre mașini. 800.000 de potențiali clienți sunt așteptați să vină la Detroit's Cobo Center săptămânile viitoare cu șansa unică de a admira zecile de noi mașini care își fac debutul în 2017 la North American International Auto Show, sau NAIAS, scrie Nbcnews.com. Vă prezentăm și noi cele mai noi și interesante modele.

Printre cele 40 de noi modele de mașini, camioane sau crossovere care își vor face debutul în timpul celor trei zile de prezentare pentru presă, începând de duminica aceasta, vor exista și nenumărate autovehicule inovatoare precum mașini electrice, tehnologie de conducere autonomă sau mașini cu asistent personal on-board.

Ce mașini noi vor fi prezentate

MAȘINI DE VIS: Ce minunății prezintă producătorii la Salonul auto de la Detroit
zoom
Audi se laudă cu un sistem conectat la mașină care alertează șoferii când se va schimba culoarea semaforului.

Una dintre cele mai așteptate mașini pare a fi Volkswagen I.D. Microbus, un camion modern, dar cu trăsături specifice hippie din anii 60 sau 70.

Waymo, vehiculul autonom de la Google Alphabet, va prezenta un nou prototip care se conduce singur la NAIAS. Și Ford va prezenta o versiune autonomă a mașinii sale Fusion sedan. Ei speră să lanseze producția de mașini complet autonome până în 2012, folosite inițial pentru servicii de distribuție.

MAȘINI DE VIS: Ce minunății prezintă producătorii la Salonul auto de la Detroit
zoom
Nissan va introduce versiunea pentru SUA a modelului Qashqai care a dat deja lovitura în Europa, modelul va veni cu un nou nume pentru State.

De cealalaltă parte, avem conceptul Audi Q8, o versiunea a ceea ce va fi în curând un crossover. Ei speră că vor depăși astfel A8 Sedan.

General Motors va avea două noi vehicule utilitare: o versiune nouă a lui Chevrolet Equinox și GMC Terrain. Și Volskswagen va lansa o versiune nouă, mai lungă a mașinii sale, Tiguan.

Surprinzător, Toyota e așteptată să dea tonul la Detroit. Toyota va dezvălui publicului o versiune nou-nouță a Sedanului său, Lexus LS, iar modelul e așteptat să fie îmbunătățit cu tehnologie nouă de divertisment și trăsături de siguranță, precum capacități de conducere semiautomată.

Mercedes lansează noul GLA Facelift

Noul GLA Facelift va fi prezentat oficial in cadrul editiei de anul acesta a Salonului Auto de la Detroit, care va incepe in 9 ianuarie 2017, la Detroit. Imaginea teaser lansata in mediul online de germani infatiseaza versiunea facelift al celui mai mic SUV din gama.

MAȘINI DE VIS: Ce minunății prezintă producătorii la Salonul auto de la Detroit
zoom
Luminile de ceata sunt modificate, la fel ca si grila radiatorului. Bara fata a trecut printr-o mica „operatie” estetica, iar luminile farurilor au primit, de asemenea, modificari subtile. In privinta sistemului de iluminat, specialistii se asteapta ca modificarile sa vina mai aproape de luminile LED ale SUV-urilor de dimensiuni mai mari pe care germanii le au in gama lor.

Programul de „fitness”, asa cum le place celor de la Mercedes-Benz sa denumeasca faceliftul GLA, va aduce in plus cateva modificari si in cabina masinii. Desi nu avem pana in momentul acesta detalii despre aceste schimbari, ne asteptam sa gasim cele mai noi sisteme de divertisment si siguranta. Se zvoneste ca sistemul Dynamic Select cu amortizoare adaptive va veni in dotarea standard pentru modelul 2017, exceptie facand totusi versiunea entry-level.

Ba mai mult, e posibil ca modelul facelift GLA sa aiba si noi tapiterii si optiuni mai multe, astfel incat totul sa devina mai interesant pentru clienti. Asa cum probabil va imaginati deja, materialele folosite pentru crearea GLA facelift vor fi unele de calitate superioara. Viitorii clienti vor desoperi sisteme de siguranta superioare, dar si conectivitate si suport Apple CarPlay si Android Auto.

In privinta motorizarii nu avem inca detalii suficiente, dar surse din cadrul companiei au declarat ca, in principiu, motoarele pe care le stim deja vor ramane neschimbate. Totusi, specialistii Mercedes se pare ca au lucrat intens pentru a imbunatati consumul, asa ca GLA Facelift nu va mai avea nevoie de asa multe alimentari cu combustibil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray