2020-07-03 15:03

Mesaje de 8 MARTIE, Ziua Internațională a Femeii. Felicitări, urări și sms-uri pentru mame

 |  18:29
Mesaje de 8 MARTIE, Ziua Internațională a Femeii. Felicitări, urări și sms-uri pentru mame

Mesaje de 8 Martie,, Ziua Internațională a Femeii. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje, felicitări, urări şi sms-uri de 8 Martie pe care le puteți trimite mamelor, dar si tuturor femeilor dragi din viata voastra, carora vreti sa le aratati dragostea, respectul si multumirea si in 2019.

MESAJE de 8 MARTIE. „Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară… Fie ca primăvara să-ţi aducă bucurie în suflet, fericire şi linişte. Îţi doresc multă sănătate şi pace şi sper că într-o zi să te alături şi tu clubului mămicilor că este o experienţă de neimaginat!”

MESAJE de 8 MARTIE. „Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

 MESAJE de 8 MARTIE. „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

MESAJE de 8 MARTIE. „De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

MESAJE de 8 MARTIE. „Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii”. - Grigore Vieru

MESAJE de 8 MARTIE. „De 8 Martie senin, într-un cadru anonim, primăvara a sosit în al iernii asfinţit. La mulţi ani, iubita mea!”

MESAJE de 8 MARTIE. „Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

MESAJE de 8 MARTIE. „Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

MESAJE de 8 MARTIE. ”Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII. „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

MESAJE de 8 MARTIE. „O rază de soare, o floare, o pată de verdeaţă şi dragostea mea necondiţionată, La mulţi ani, de Ziua Femeii, iubita mea!”

MESAJE de 8 MARTIE . „La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

MESAJE de 8 MARTIE. „O femeie îi cunoaşte chipul bărbatului pe care îl iubeşte precum marinarul cunoaşte marea”. - Honore de Balzac

MESAJE de 8 MARTIE. „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

foto: perfecte.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz