2020-08-10 08:22

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri

 |  10:24
Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. Biserica Ortodoxă îi sărbătoreşte pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare şi pe mama sa, Elena, al căror hram este purtat de numeroase biserici din ţară. Această sărbătoare se celebrează în fiecare an, pe data de 21 mai. Mai jos, mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri.

Din totalul celor 1,8 milioane de români care îşi aniversează ziua onomastică pe 21 mai, aproximativ 1,1 milioane sunt femei şi 640.000 sunt bărbaţi. Dintre femei, circa 880.000 de femei poarta numele de Elena, în timp ce peste 124.000 se numesc Ileana.

Cei mai mulţi bărbaţi, aproximativ 495.000, se numesc Constantin, alţi circa 80.000 – Costel, iar circa 33.000 – Costică.

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. La mulţi ani cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!”

Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. La mulţi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pământească, ce doreşti sa se împlinească!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare uşor. La Mulţi Ani!

Mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Cele mai frumoase sms-uri. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz