2019-08-22 12:13

Mesajul premierului Cioloș la antrenamentul naționalei de fotbal

 |  15:28
Mesajul premierului Cioloș la antrenamentul naționalei de fotbal

Cu doar câteva ore înainte de marea deschidere a EURO 2016, meciul Franța-România, premierul Dacian Cioloș le-a transmis un mesaj de încurajare tricolorilor, chiar la antrenamentul echipei naționale.

"Am asistat la ultimul antrenament al echipei naționale. Sunt băieți tineri, curajoși, care participă pentru prima dată la o competiție internațională atât de importantă.

Am ținut să-i încurajez și să le spun că toți ajungem odată și odată într-o asemenea situație în care trebuie, pe plan internațional, să ne reprezentăm țara și asta nu se învață de acasă. Sunt convins însă că sprijinul și încrederea de care se bucură îi va ajuta să facă un meci bun.

Îi voi încuraja din tribună, unde sunt alături de președintele François Hollande și premierul Manuel Valls.

Hai Romania! " scrie premierul Cioloș într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



MAI VECHI...

Un străin “necontaminat” Naţionala de fotbal a României s-a făcut de râs la Campionatul European din Franţa. A fost prima echipă care şi-a făcut bagajele şi a ajuns deja acasă. Cu evoluţii jenante, fără vreo idee tactică şi fără ambiţie, ci doar cu mingi bubuite în faţă că doar, doar o ieşi ceva, naţionala are nevoie rapid de un nou selecţioner. Ne-a ajuns cu “Father Chicken”. Ne-a ajuns şi cu românii. A fost Piţi, a fost juniorul Lucescu, apoi iar Piţi, pentru ca apoi să clacăm total la EURO sub “bagheta-caşcheta” lui Iordănescu
21 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray