2019-08-20 03:59

MESAJUL premierului Sorin Grindeanu de ziua copiilor

 |  17:07
MESAJUL premierului Sorin Grindeanu de ziua copiilor

Premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj de felicitare pentru cele patru milioane de copii ai României. Grindeanu aduce în prim plan viitorul copiilor, sistemul de educație pentru a preveni abandonul școlar.

”Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, cred că este un bun moment să reflectăm asupra viitorului copiilor noștri prin prisma acțiunilor noastre din prezent. Copiii au nevoie de căldură sufletească pentru a crește frumos, dar și de responsabilitate din partea noastră pentru a le asigura confortul normal unei țări europene și egalitate de șanse în ceea ce privește accesul la educație și sănătate. Îmi doresc pentru copiii din România un sistem de educație de calitate, care să stimuleze valorile, îmi doresc pentru ei măsuri prin care să putem preveni abandonul școlar, condiții ca ei să crească sănătoși și mândri de țara în care s-au născut.

Să ne bucurăm astăzi de copiii noștri și să încercăm în fiecare zi să le facem copilăria cât mai frumoasă, gândindu-ne la ce e mai bun pentru ei și pentru viitorul lor!

La mulți ani tuturor copiilor din România și din diaspora!

La mulți ani copiilor din întreaga lume!” transmite premierul Sorin Grindeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray