2020-07-04 11:32

Messi, surprins fumând într-un cazinou din Bahamas

 |  19:38
Messi, surprins fumând într-un cazinou din Bahamas

Aflat în vacanță după ce a participat la Copa America cu naționala Argentinei, Messi a fost fotografiat în timp ce juca la ruletă și la mesele de blackjack, într-un cazinou din Bahamas. "Fuma foarte mult" au titrat jurnaliștii de la site-ul american TMZ.

Site-ul americat TMZ a publicat imagini cu Lionel Messi într-un cazinou din Bahamas, surprinse înainte ca atacantul Barcelonei și tatăl său să fie condamnați de un tribunal din Spania la 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală, scrie Mediafax.

TMZ notează că imaginile au fost surprinse cu câteva ore înainte ca justiția spaniolă să dea verdictul în cazul de fraudă fiscală și că Lionel și Jorge Messi erau binedispuși.

"TMZ sports a obținut imagini și a vorbit cu martori care l-au văzut pe Messi la ruletă și jucând blackjack la cazinoul Atlantis Resort din Bahamas. Ni s-a spus că Messi era jovial, dar nu a dorit să fie abordat în timp ce miza bani [...] Ni s-a spus că Messi nu a părut să consume băuturi alcoolice la cazinou, dar a fumat foarte multe țigări", notează sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz