2020-01-23 01:27

Mihai Petre a părăsit Pro TV şi va face parte dintr-o nouă emisiune, difuzată de Antena 1

 |  14:11
Mihai Petre a părăsit Pro TV şi va face parte dintr-o nouă emisiune, difuzată de Antena 1

Mihai Petre a decis să părăsească postul Pro TV şi să facă parte dintr-un nou proiect, difuzat de Antena 1. Astfel, unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi dansatori din România, va fi în juriul emisiunii „Dancing with the stars”, pe care Antena 1 o va difuza în această toamnă.

"Dancing with stars este, dupa părerea mea, cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui. Datorită profesiei şi carierei mele în dans, am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, aşa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel”, a spus Mihai Petre.

Prezentatorul TV a precizat că un factor important în decizie de a părăsi Pro TV şi de a se alătura postului Antena 1 îl reprezintă şi echipa de producţie.

„Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipă în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune. „Dancing with the stars” va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă la Antena 1”, a afirmat Mihai Petre.

Dancing with the stars este cel mai longeviv şi mai spectaculos format de dans din lume.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray