2020-08-04 15:13

Miniștrii lui Cioloș ies la alergat

 |  08:45
Miniștrii lui Cioloș ies la alergat

Mai multi miniștri din Cabinetul Dacian Cioloș vor alerga, duminica, în cadrul cursei Family Run, de zece kilometri. Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului și Sporturilor, va da startul cursei.

"In competitie s-au inscris colegi din Guvernul Romaniei care vor alerga alaturi de familiile lor sau individual la cursa de 10 km: Anca Dragu Paliu, ministrul Finantelor Publice, Raluca Pruna, ministrul Justitiei, Andrei Popescu, secretar de stat Ministerul Tineretului si Sportului, Adrian Curaj, ministrul Educatiei, Ciprian Bucur, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul", se anunta pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului Si Sportului.

Pe langa ministri, la cursa vor mai participa si secretari de stat, directorul general al ANAF si nu numai.

Ministerul Tineretului si Sportului spune ca vor mai alerga "Mihai Lisetchi, secretar de Stat in Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social, Dragos Paslaru, consilier de stat in cadrul cancelariei primului ministru, Dragos Doros, director general ANAF, Valentin Mircea, seful Corpului de Control al Guvernului, Paul Gheorghiu, directorul de Cabinet al primului ministru, si alti numerosi functionari din ministere care se afla inscrisi pe lista alergatorilor, la acest concurs".

Reprezentantii ministerului amintesc ca aceasta cursa 10k&Family Run este dedicata "Zilei Internationale a Sportului pentru Dezvoltare si Pace" care va fi sarbatorita pe 6 aprilie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz