2020-08-15 23:48

MISA. Aproximativ 4.000 de yoghini români şi străini au luat parte la meditaţia în SPIRALĂ de la COSTINEŞTI

 |  14:10
MISA. Aproximativ 4.000 de yoghini români şi străini au luat parte la meditaţia în SPIRALĂ de la COSTINEŞTI

Aproximativ 4.000 de yoghini din ţară şi străinătate au fost prezenţi la meditaţia în spirală yang de la Costineşti, de pe 27 august, care este considerată un eveniment excepţional de vindecare, scrie Mediafax.

Duminică, 1 septembrie, între orele 16:00 şi 20:00, se va desfăşura un nou eveniment la malul mării. Participarea este una gratuită.

"Termenul hiatus provine din latină şi înseamnă lipsă, gol, întrerupere, pauză, oprire. Momentele de hiatus sunt expresia Legii oculte a numărului 7 - cunoscută de marii iniţiaţi şi revelată pentru prima dată de Pitagora - care afirmă că desfăşurarea în timp a fiecărui fenomen sau proces prezintă anumite faze distincte, iar în cadrul acestor faze la un moment dat apare o stare de încetinire sau chiar de stagnare, moment în care respectivul proces poate fi stopat, sau dimpotrivă, poate fi re-impulsionat cu anumite energii care provin din afara sa. Pe lângă efectele în plan spiritual, momentele de hiatus sunt favorabile începerii unor proiecte noi sau luării unor decizii importante de viaţă, care vor fi susţinute din plin de energia colosală care se manifestă atunci. Pe lângă efectele resimţite la nivel personal de fiecare participant, realizarea unor meditaţii la unison de către un mare număr de oameni în astfel de momente favorabile influenţează în bine întreaga ambianţa planetară printr-un aport considerabil de energie benefică, permiţând depăşirea cu bine a acestei perioade de încercări majore pe care o traversează omenirea", se arată într-un comunicat MISA, remis Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz