2020-02-21 21:18

Moroşanu promite o luptă epică la Superkombat Constanţa. Programul galei

 |  21:01
Moroşanu promite o luptă epică la Superkombat Constanţa. Programul galei

După ce l-a învins pe Hulk al Egiptului în luna aprilie, Cătălin Moroşanu revine în ring, iar de această dată va trebui să-l înfrunte pe Hercule al Greciei, Giannis Stoforidis, finalistul sezonului trecut din Superkombat. “Moartea din Carpaţi” va fi vedeta galei Superkombat World Grand Prix IV, programată pentru sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa. Celebrităţile de la Hollywood, Erika Eleniak şi Christopher Atkins, prezenţi în România în ultima perioadă, au promovat deja evenimentul transmis în direct de Eurosport.

Gala va fi a treia organizată în ultimele două luni la malul mării, după cele de la Mamaia (24 mai) şi Constanţa (21 iunie). De altfel, aceasta ar putea fi şi ultima organizată în România în 2014 deoarece, din toamnă, etapele finale se vor disputa în străinătate. Următorul eveniment va avea loc în Olanda, la Almere, oraşul lui Remy Bonjasky, iar Final Elimination, acolo unde sunt deja calificaţi doi români, este programată să se dispute în Elveţia, iar marea finală într-o ţară exotică.

Moroşanu se bate şi accidentat

Neînvins în circuit de la lansarea Superkombat, cu 12 victorii din tot atâtea posibile, Moroşanu s-a accidentat la unul dintre ultimele antrenamente, suferind o tăietură serioasă la nas, însă anunţă că nu va da înapoi. “Intru în ring şi-l demolez, nu stau la discuţii. Accidentat, neaccidentat, îl distrug. Îmi este foame de o victorie prin KO, iar acum este momentul. O fi el Hercule, dar încă nu i-a cunoscut pe urmaşii lui Ştefan cel Mare”, a spus Moroşanu, care are o rată a succeselor înainte de limită de 60%. Şi oponentul său este un veritbal artist al KO-urilor, iar ultimul său meci, disputat în Grecia natală, l-a câştigat după o lovitură brutală. Primul sportiv descoperit în proiectul iniţiat de Irimia acum doi ani, cu noua generaţie de eroi, Stoforidis – câştigătorul selecţiilor de la Atena – este, la 25 de ani, cel mai bun luptător de categoria grea din patria lui Socrate. “Îl respect pe Moroşanu, ştiu că este extraordinar de popular în România, dar e şansa mea să mă lansez la nivel mondial, iar o victorie în acest meci ar însemna asta. Eu nu am nimic de pierdut, ci doar de câştigat, aşa că presiunea va fi mare pe el”, a afirmat şi grecul. Moroşanu nu va fi singurul ieşean care va lupta sâmbătă în Sala Sporturilor. Prietenul său cel mai bun şi partenerul de antrenament de aproape 10 ani, Sebastian Ciobanu vrea să mai facă un pas spre titlul mondial la categoria super cruiser după ce în aproape toată cariera a luptat doar la grea. Neînvins în 2014, “Fiul lui Ciobanu” se va duela cu ruso-germanul Nikolaj Falin.

Vlad “Dracul” i-a pus gând rău “Monstrului” Baute!

Marea surpriză a turneului mondial organizat luna trecută tot la Constanţa, spaniolul Moises Baute va avea de înfruntat din nou un român. Dacă data trecută l-a învins pe Cristian Ristea, considerat o nouă senzaţie în kickboxul european, prin KO în runda a treia, cel poreclit „Monstrul” datorită loviturilor sale extrem de puternice, şi-a propus să nu îi ofere nici o şansă nici lui Vlad “Dracul” Grigore, omul care i-a fost bodyguard personal Erikăi Eleniak. Originar din Bucureşti, Grigore a avut un debut spectaculos în carieră, însă un grav accident de motocicletă, petrecut în urmă cu câţiva ani, i-a blocat ascensiunea. Acum, sportivul român este gata să ajungă la gloria visată, iar duelul cu Baute este şansa ideală. “Am acceptat provocarea tocmai pentru că mă simt în formă şi cred în şansele de a-l învinge pe spaniol”, a afirmat cel poreclit “Dracul”.

Biletele costă 30 de lei

Organizatorii vor scoate la bătaie aproximativ 1.500 de bilete pentru fanii sporturilor de contact aflaţi pe litoral în weekend, preţul acestora urmând să fie de 30 de lei, cu mult mai mici decât la restul evenimentelor similare şi de aproximativ 10 ori sub media europeană. Acestea vor putea fi achiziţionate direct de la Sala Sporturilor, dar şi din magazinele Orange, Vodafone, Domo şi Germanos din toată ţara prin sistemul eventim.ro. Cei care vor să vadă gala din faţa micilor ecrane o pot face urmărind Sport.ro în România şi Eurosport la nivel internaţional începând cu ora 21.00.

Programul complet al galei:

Super-fight - Categoria mijlocie (-77 kg)

Alex Filip (România) vs TBA (Va fi anunţat)

2. Super-fight - Categoria mijlocie (-71 kg)

Alexandru Popescu (România) vs Claudiu Bădoi (România)

3. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg)

Jonay Risco (Spania) vs Amansio Paraschiv (România)

4. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg)

Cristian Milea (România) vs Cenik Cankurtaranoglu (Turcia)

5. Super-fight - Categoria Super Cruiserweight (-95 kg)

Moises Baute (Spania) vs Vlad "Dracul" Grigore (România)

6. Super-fight - Categoria Super cruiserweight (-95 kg)

Sebastian Ciobanu (România) vs Nikolaj Falin (Germania)

7. Super-fight - Categoria (+96 kg)

Giannis Stoforidis (Grecia) vs Cătălin Moroşanu (România)

La concursul Miss Baywatch, fostul star Playboy a avut puterea de decizie

Erika Eleniak a stabilit fetele de ring

Starul din “Baywatch”, “E.T.” şi “Under Siege” a jurizat alături de Cătălin Botezatu, doctorul Kasem, Dana Săvuică, Marian Dumitru şi Eduard Irimia concursul Miss Baywatch, unde câteva zeci de fete din Constanţa au defilat în celebrele costume de baie din serialul tv unde Eleniak a interpretat-o pe Shauni McClain.

După mai multe probe, printre care şi cea de salvamar, unde au trebuit să-i scoată din piscină pe luptătorii Alin Mincu şi Alex Filip, ambii anunţaţi pentru gala de la Constanţa, tinerele au mai defilat o dată prin faţa celor 5 membri ai juriului. După mai multe dezbateri, actriţa a anunţat personal numele câştigătoarei. Gabriela Done a primit titlul de Miss Baywatch, dar şi un voucher în valoare de 500 de euro de la doctorul Kasem. De asemenea, promotorul Eduard Irimia a transmis că zece dintre acestea vor face parte din echipa Sexy Kombat la gala de la Constanţa, urmând să prezinte rundele în ţinutele sumare cu care ne-am obişnuit deja. Pe lângă câştigătoare, din echipă va face parte şi Roxana Darie, blonda care a încins atmosfera la gala Superkombat şi luna trecută. În altă ordine de idei, pe lângă concursul de Miss, la eveniment a avut loc şi o prezentare de modă semnată de Andreea Dogaru, iar Erika Eleniak a ales trei dintre ţinute, pe care le va purta la următoarele sale apariţii la Hollywood.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine