2020-08-07 01:48

NASA anunţă că planeta Marte va fi locuită

 |  19:36
NASA anunţă că planeta Marte va fi locuită

NASA a anuntat vineri ca oamenii vor locui si munci pe Marte, in colonii complet independente fata de Pamant, pana in 2030.

De ce pe Marte? Raspunsul il da tot organizatia: "Pe Marte s-au gasit resurse valoroase (...), cum ar fi gheata, imediat sub suprafata (planetei - n. red.) ".

NASA mai afirma ca in prezent exista dovezile potrivit carora evolutia geologica a planetei si ciclul climatic sunt comparabile cu cele ale Terrei si ca, intr-o perioada, Marte a avut conditii potrivite sustinerii vietii.

Desi oamenii se pot intoarce de pe planeta, calatoriile (dus-intors) dureaza luni, asa ca o revenire grabnica nu poate fi luata in calcul, mai afirma NASA. "A trai si munci in spatiu cere acceptarea riscului, iar calatoria merita riscul", mai mentioneaza NASA, referindu-se la importanta unei astfel de "misiuni".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-09Parerea ta...

Să-I TRIMITEM ACOLO
09 Oct 2015

pe ȘEFII americani, pe ISIS, pe islamiști, pe MERKELL, pe toți diliii planetei Pământ! Le dăm LA PACHET în drum spre...fără bilet de întoarcere - pe toți POLIHOȚII/PATRIHOȚII DE LA NOI ...prostituați la drumul mare cu hoția, mârlănia, mitomania, grandomania...de la vîrste fragede până la vârste matusalemice!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz