2019-11-13 02:31

NASA anunţă că planeta Marte va fi locuită

 |  19:36
NASA anunţă că planeta Marte va fi locuită

NASA a anuntat vineri ca oamenii vor locui si munci pe Marte, in colonii complet independente fata de Pamant, pana in 2030.

De ce pe Marte? Raspunsul il da tot organizatia: "Pe Marte s-au gasit resurse valoroase (...), cum ar fi gheata, imediat sub suprafata (planetei - n. red.) ".

NASA mai afirma ca in prezent exista dovezile potrivit carora evolutia geologica a planetei si ciclul climatic sunt comparabile cu cele ale Terrei si ca, intr-o perioada, Marte a avut conditii potrivite sustinerii vietii.

Desi oamenii se pot intoarce de pe planeta, calatoriile (dus-intors) dureaza luni, asa ca o revenire grabnica nu poate fi luata in calcul, mai afirma NASA. "A trai si munci in spatiu cere acceptarea riscului, iar calatoria merita riscul", mai mentioneaza NASA, referindu-se la importanta unei astfel de "misiuni".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-09Parerea ta...

Să-I TRIMITEM ACOLO
09 Oct 2015

pe ȘEFII americani, pe ISIS, pe islamiști, pe MERKELL, pe toți diliii planetei Pământ! Le dăm LA PACHET în drum spre...fără bilet de întoarcere - pe toți POLIHOȚII/PATRIHOȚII DE LA NOI ...prostituați la drumul mare cu hoția, mârlănia, mitomania, grandomania...de la vîrste fragede până la vârste matusalemice!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray