2020-07-07 20:11

Nervos, Becali a anunțat că merge la proteste

 |  22:22
Nervos, Becali a anunțat că merge la proteste

Gigi Becali se numara intre cetatenii indignati de deciziile Guvernului. "Am vrut gratierea pentru Victor Becali si Borcea, dar nu o dau. O dau pentru un singur om", a spus el pentru sport.ro.

“Sunt putin obosit, ca as vrea sa merg si eu (n.n. - la proteste). Ce mare valoare are o ordonanta astfel incat sa dai toata tara peste cap... Acea gratiere pe care au vrut sa o dea, si-au batut joc de ea, intra la gratiere doar abuzul in serviciu. Eu stiu pentru cine dau gratierea asta. Persoana asta tine toata tara in loc. Daca este un barbat adevarat, nu arunci tara in razboi ca sa te salvezi pe tine. Toti aia din PSD nu au curaj sa spuna ca e o rusine ce fac? Asta va ramane pata pe toata istoria PSD-ului. Pe Grindeanu ala saracul il arunca in foc, il lasa singur.

Trebuia sa vand azi un teren de 23 de milioane de euro si arvuna 3 milioane de euro, oamenii erau straini, cica sa mai asteptam 2-3 zile... Pentru un singur om sa suferim noi? Ce fel de oameni sunt astia? Ce fel de barbati sunt? Ne-am pus sa sacrificam tara pentru un singur om.

Am vrut sa dea gratierea, sa iasa Victor Becali, sa iasa Borcea, dar nu mai vor sa o dea. Numai abuzul in serviciu al lui Dragnea vor sa o dea.

Ma imbrac si ma duc si eu, ce, eu merg pentru cafea? Uite acum ma imbrac si ma duc acolo. Ma duc ca nu credeam asa ceva, suntem in pragul unei dictaturi. Nu am fost niciodata, nici la Revolutie nu am fost, dar acum ma duc.

Omul care face astea se crede barbat, dar e atat de fricos si ca**cios... pai ce, Dragnea e stapanul nostru? El putea sa fie destept sa o faca mai incolo, intr-un an, dar a primit informatii ca nu mai are timp. Dar stai ca o sa ii faca un dosar nou, de spalare de bani, si ii dau si mai mult ca a inrait lumea." a spus Becali la Sport.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-01Parerea ta...

MOS CRACILA
02 Feb 2017

Bre mafiotule, pune laba pe lopata si curata zapada din fata cotetului tau de pe Aleea Alexandru !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz