2019-05-26 00:50


Nu vrea nimeni celebra MAȘINĂ a lui Ceaușescu

 |  18:18
Nu vrea nimeni celebra MAȘINĂ a lui Ceaușescu

Mașina fostului dictator Nicolae Ceaușescu a fost scoasă la licitație de către ANAF. Însă n-a fost cu noroc. Nici un cumpărărot nu a fost interesat de achiziția ei.

Nu vrea nimeni celebra MAȘINĂ a lui Ceaușescu
zoom

Automobilul ARO 304, confiscat de la afaceristul Ovidiu Tender, a avut un preț de pornire la licitație de 137.000 de lei. Acum, cum nimeni nu s-a încumetat ca să plătească această sumă, mașina a rămas pe loc, iar licitația va fi reluată la o dată ulterioară, cu un preţ redus.

Automobilul a fost fabricat în 1977, este de culoare gri, are 2500 de cmc şi a circulat doar 72.453 de km.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-31

TAGURI: masina, ceausescu, aro, anaf, licitatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Ian 2019

eu as face din ea DUBA DE PLIMBAT ARESTATII PENTRU D-N-A...........ha ha ha sa se plimbe cu masina lui Ceausescu la PARNAIE.....si dupa aia la zidul de la TARGOVISTE.....ha ha ha......sa-l plimbe pe flausat...pe toate curvele lui....si pe restul de porci.....LA ZID......dar sa nu fie impuscati......sa vina lumea sa le dea cu oua stricate in cap.....si sa-i manace viermii de vii...sa dureze mult chestia
@ CUCUVEAUA....
31 Ian 2019

Nu crezi că, masina prezidentială, ar fi mai potrivita ptr sterp si răvășitoarea de georgeta....tot le place lor sa se afișeze ca...prezidentiali....SA SA II DUCA UNDE A INTARCAT MUTU IAPA SI SA AIBE PARTE NUMAI DE MUIE MULTA...tot le place lor ecest slogan....si ar fi o rasplata binemeritata ptr faradelegile facute( copii vanduti)
@ CUCUVEAUA....
31 Ian 2019

Nu crezi că, masina prezidentială, ar fi mai potrivita ptr sterp si răvășitoarea de georgeta....tot le place lor sa se afișeze ca...prezidentiali....SA SA II DUCA UNDE A INTARCAT MUTU IAPA SI SA AIBE PARTE NUMAI DE MUIE MULTA...tot le place lor acest slogan....si ar fi o rasplata binemeritata ptr faradelegile facute( copii vanduti)
ANONIM
08 Feb 2019

Scumpa taica, scumpa! Daca era mai ieftina....
Random imageUltimele stiri


STARBAG