2020-02-18 02:29

NUNTĂ REGALĂ. Ce au în meniu invitaţii la nunta anului

 |  19:07
NUNTĂ REGALĂ. Ce au în meniu invitaţii la nunta anului

Cei 600 de invitaţi la nunta regală dintre Meghan Markle şi prinţul Harry participă la o recepţie oferită de regina Elisabeta a II-a la Palatul Windsor, unde se servesc langustine scoţiene, asparagus la grătar şi tartine cu rubarbă, transmite Reuters.

O parte dintre invitaţi au sosit cu câteva ore mai devreme înainte de începerea oficială a recepţiei şi, menţionează Reuters, s-au arătat nerăbdători să încerce din bucatele pregătite special pentru eveniment.

Din meniu nu lipsesc nici tartinele cu carne de pui cu un sos de iaurt puţin picant şi cu caise trase în tigaie, crochete cu miel de Windsor confiat, mazăre de grădină cu ouă de prepeliţă şi lămâiţă.

De asemenea, la recepţie se serveşte risotto de mazăre cu mentă, cartofi cu ulei de trufe şi parmezan şi burtă de porc Windsor prăjită la foc mic, timp de 10 ore. Pentru a-şi potoli setea dar şi pentru a explora bogăţia de arome a felurilor de mâncare, invitaţii pot alege dintr-o mare varietate de vinuri şi şampanie.

Tortul de nuntă, cu sirop şi cremă de soc şi lămâie, a fost realizat la reşedinţa reginei din Sandringham, cu soc cules de pe domeniul regal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-19Parerea ta...

LEVST.
19 Mai 2018

Minunata! Viata lunga pentru miri, pentru Monarhia Engleza, Lumina Lumii... insa trebuie adaugat ca in meniu face parte si PRAZUL ( foarte crud, cu sensul de tanar), prazul amintit si in Biblie, este piatra de hotar( in gatit) pentru oricine aspira la un post de chef...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine