2020-02-29 00:16

NUNTA REGALĂ. Primele imagini cu Meghan Markle în rochie de mireasă

 |  14:39
NUNTA REGALĂ. Primele imagini cu Meghan Markle în rochie de mireasă

Meghan Markle a sosit la Capela St. George, unde are loc ceremonia religioasă. Rochia miresei a fost concepută de designerul britanic Clare Waight Keller pentru casa Givenchy.

Meghan Markle a sosit la capela St. George în rochie simplă, cu mânecă şi un voal alb lung purtat de doi băieţi îmbrăcaţi în negru, pentru căsătoria cu prinţul Harry. Ea a păşit spre altar la braţul prinţului Charles.

Voalul este prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost oferită lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

Prinţul Harry, viitorul duce se Sussex, a sosit alături de fratele său mai mare prinţul William, duce de Cambridge. Ambii sunt îmbrăcaţi în uniforme.

Meghan Markle a fost primită pe traseu cu urale şi aplauze, zeci de mii de oameni fluturând steaguri britanice.

Mama miresei, Doria Ragland, a fost foarte emoţionată în aşteptarea momentului.

Prinţul Charles este cel care a condus-o pe Meghan Markle la altar. El este însoţit de Ducesa de Cromwell.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, îmbrăcată într-un costum verde de culoarea mentei, a sosit la capelă împreună cu prinţul Philip.

Domnişoare şi cavaleri de onoare, doar copii aleşi pentru ceremonie, printre aceşti cei mai importanţi fiind prinţesa Charlotte şi prinţul George, au venit la capelă împreună cu mama lor, ducesa de Cambridge.

Printre invitaţii speciali se află camarazi de război ai prinţului Harry, colegi de pe platourile de filmare ale serialului "Suits", colegii lui Meghan Markle, dar şi vedete: Elton John, James Blunt, Oprah Winfrey, Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham.

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-19

Mai multe imagini:
NUNTA REGALĂ. Primele imagini cu Meghan Markle în rochie de mireasă
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine