2019-12-09 22:43

O pisică a salvat doi copii de sub dărâmături în Taiwan

 |  10:47
O pisică a salvat doi copii de sub dărâmături în Taiwan

Doi copii, de 7 şi 6 ani au fost salvaţi de sub ruinele unui bloc, în urma seismului din Taiwan, datorită pisicii familiei.

Un bărbat care locuia la etajul 10 s-a aflat printre primele persoane scoase de sub dărâmături, dar cei doi fii ai lui erau încă sub ruine. Echipele de salvare au auzit mieunăturile pisicii familiei şi au reuşit localizarea şi salvarea unuia dintre băieţi, în vârstă de şapte ani. Pisica, numită MiauMiau, a fost şi ea scoasă în viaţă. Ulterior echipele de intervenţie au reuşit să salveze şi celălalt copil, în vârstă de şase ani, scrie Europafm.ro.

Un cutremur de suprafaţă cu intensitatea de 6,4 grade a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în sudul Taiwanului, provocând prăbuşirea mai multor clădiri rezidenţiale.

Zona cea mai afectată de cutremur este oraşul Tainan, unde cel puţin 11 clădiri rezidenţiale s-au prăbuşit, inclusiv un bloc de 17 etaje.

Cel puţin 12 oameni, inclusiv o fetiţă de zece zile, au murit, iar alţi aproape 400 au fost răniţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-08

In legatura cu acest articol...

Bilanţul provizoriu al cutremurului din Taiwan: cel puţin şapte morţi şi peste 400 de răniţi
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cutremuru’, băăăăă! Zic ăştia tot mai des în ultimul timp că vine cutremuru’ ăl mare peste noi. „O să se facă totu’ praf şi o să plătim pentru relele pe care le facem de treij’de ani încoace.” Şi nimeni din Bucureşti nu are vreo şansă să scape, e o zonă mlăştinoasă iar constructorii, toţi, nişte bandiţi. Ca şi ăia din Taiwan, care au pus Pet-uri în betoanele pentru stîlpi. Dacă pînă ş-ăia!..
28 Iul 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray