2020-06-06 11:01

O ROMÂNCĂ are grijă de câinii abandonaţi din IORDANIA: "Aici foarte PUŢINI oameni iubesc animalele"

 |  20:11
O ROMÂNCĂ are grijă de câinii abandonaţi din IORDANIA: "Aici foarte PUŢINI oameni iubesc animalele"

Românca Rodica Athamneh gestionează primul adăpost pentru câini abandonaţi din Iordania si sustine ca aceasta este o misiune extrem de grea pentru ca acolo foarte puţini oameni iubesc animalele.

Rodica Athamneh este directorul executiv al Societăţii Al Rabee pentru Protecţia Naturii şi Animalelor, o organizaţie pe care a fondat-o în Iordania în 2013. "Dacă vrei să faci ceva în viaţă se poate, dar trebuie sa îţi dai silinţa şi să te dedici sută la sută pentru împlinirea proiectului. Şi să faci totul cu mâna ta", a declarat Rodica Athamneh pentru Mediafax.

Fondatoarea, originară din România, a povestit pentru presa iordaniană că a iubit animalele toată viaţa. A crescut la o fermă unde animalele făceau parte din viaţa de zi cu zi şi aproape că făceau parte din familie şi a plecat din ţară în 1981.

"Am lucrat aici 18 ani, am fost directoare la un centru social. Am ieşit la pensie şi nu am putut să stau acasă. Soţul meu e medic ortoped chirurg. Iubeşte animalele ca şi mine. Plăcerea lui e să vină să facă curat la adăpost", a spus Rodica Athmneh.

Într-un material redactat de Jordan Times, Rodica Athamneh povestea că în doi ani nu au fost decât zece cazuri de adopţie pentru animalele de la adăpost.

"Expaţii mă ajută. Tot construim curţi pentru adăpost. Aşteptăm un loc mai mare. Ni s-a promis din partea autorităţilor locale, dar se pare ca va mai trece timp", a spus Rodica Athamneh.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-26

Mai multe imagini:
O ROMÂNCĂ are grijă de câinii abandonaţi din IORDANIA: 'Aici foarte PUŢINI oameni iubesc animalele'
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine