2019-08-18 00:21

Obiecte misterioase pe cerul New York-ului

 |  18:12
Obiecte misterioase pe cerul New York-ului

Un obiectstrălucitor misterios, care s-a desprins ulterior în mai multe corpuridistincte plutind pe cerul de deasupra Manhattanului, a alimentat, miercuri, 13octombrie, în rândul martorilor oculari, o veritabilă frenezie născătoare despeculaţii conform cărora un grup de OZN-uri ar survola oraşul american NewYork.

Atât poliţia,cât şi Administraţia Aviatică Federală au fost asaltate cu apeluri, în jurulorei 13.30, din partea cetăţenilor alarmaţi cu privire la un obiect argintiucare plutea deasupra regiunii Chelsea din cartierul Manhattan. Surse din cadrulautorităţilor şi-au mărturisit suspiciunea că ar putea fi vorba doar despre niştebaloane, poate meteorologice, fără a oferi, totuşi, până în acest moment,confirmări ulterioare în sprijinul acestei bănuieli.

La scurttimp după vâlva creată, pe reţelele de socializare onlineau început să circule mesaje despre faptul că presa a anunţat, cu o lună în urmă,apariţia unei cărţi scrise de un fost ofiţer NORAD, în care autorul ar fiprezis manifestarea unor activităţi OZN pe data de 13 octombrie în jurulmarilor oraşe ale planetei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray