2020-07-05 05:03

OFERĂ PUTERE, campania dedicată femeilor care luptă împotriva CANCERULUI. Au fost donate peste 8500 de codițe și 180 de peruci

 |  14:27
OFERĂ PUTERE, campania dedicată femeilor care luptă împotriva CANCERULUI. Au fost donate peste 8500 de codițe și 180 de peruci

Campania Oferă Putere, începută în 2016, are scopul de a reda cât mai multor femei din România încrederea de care au nevoie în lupta împotriva cancerului.

Pentru o femeie diagnosticată cu această boală, părul este unul dintre factorii care îi influențează încrederea în sine și puterea de a merge mai departe. Prin a treia ediție a campaniei Oferă Putere, vor fi oferite peruci din păr natural și un plus de încredere pacientelor care se confruntă cu efectele tratamentului împotriva cancerului.

„Ne bucură faptul că, după doi ani de succes, Pantene continuă să fie alături de Fundația Renașterea și de pacientele care au nevoie de sprijinul nostru în lupta pe care o duc. Împreună, vrem să readucem încrederea și zâmbetul cât mai multor femei și suntem convinși de succesul continuu al campaniei Oferă Putere. Le mulțumesc pentru susținere partenerilor cauzei, dar și tuturor celor care s-au alăturat campaniei și vor continua să o susțină și de acum înainte, prin achiziționarea produselor Pantene. Cu ajutorul lor, oferim mai multe peruci și, mai presus de toate, mai multă putere femeilor care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Mihaela Geoană, Președinte al Fundației Renașterea.

Pentru realizarea unei peruci este nevoie de opt codițe de păr, iar de costul de manufacturare este de minimum 150 de euro. Pentru cele mai multe dintre paciente, acest cost reprezintă însă o investiție pe care nu și-o permit.

De la începutul campaniei, Oferă Putere a adunat peste 8500 de codițe și 180 de peruci donate.

Pe parcursul lunii martie, femeile au la dispoziție alte două moduri prin care se pot alătura campaniei: prin achiziționarea uneia dintre cele 300 de brățări Oferă Putere ediție limitată, de pe site-ul Maestoso (https://www.maestoso-design.ro/), sau prin donații de păr către Fundația Renașterea, cu ajutorul kit-urilor de donație disponibile în supermarket-urile Mega Image. De asemenea, la fel ca și până acum, se pot face donații în bani online, prin card bancar, prin transfer bancar, sau chiar la sediul Fundației Renașterea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz