2019-07-23 03:43

Oferte la preţ redus. Târgul Internaţional de Turism “Winter Holiday” îşi deschide azi porţile

 |  18:10

În perioada 07-10 octombrie 2010, în cadrul Centrului Internaţional deConferinţe al Palatului Parlamentului, se va desfăşura cel de-al doileaeveniment internaţional organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turismdin România (ANAT), Târgul Internaţional de Turism“Winter Holiday”. În cadrul evenimentului, vizitatorii îşi pot alege vacanţele de iarnă2010-2011 la cele mai avantajoase tarife, dintr-o foarte bogată ofertă prezentată deagenţiile de turism membre ANAT şi de partenerii acestora.

Cei mai norocoşi dintre vizitatori pot câştigavacanţe în cadrul Tombolei cu premii, organizate cu suportul agenţiilorprezente la târg. Participarea la tombolă se face prin completarea talonului depe biletul de intrare la târg (în valoare de 10 lei) şi introducerea acestuiaîn urnele dedicate.

În perioada Târgului va avea loc şi Festivalul Internaţional de Film de Turism - BITFF.Este pentru prima oară la nivel naţional când unui Târg de Turismîi este alăturat un festival de acest gen, dezvoltându-se astfel şi la noi înţară un nou concept de eveniment, mult mai complex.

Târgul Internaţional de Turism “Winter Holiday”reuneşte în calitate de expozanţi agenţiide turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, asociaţii regionale de promovare aturismului, birouri de promovare a turismului ale unor ţări precum Austria,Ungaria, Franţa, parteneri internaţionali, autorităţi locale.

Totodată, Federaţia Asociaţiilorde Promovare a Turismului (F.A.P.T.) va prezenta România Turistică, în efortulde a promova destinaţiile turistice româneşti -o prioritate pentru ANAT, iniţiatorul “Vacanţă în ţara mea 2011“.

Informaţii actualizate zilnic privind expozanţii, căilede acces şi alte date referitoare la eveniment sunt disponibile pe paginaoficială a evenimentului,

Târgul, deschis de ministrul Elena Udrea

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, va participaastăzi, începând cu ora 10.00, la deschiderea Târgului Internaţional de Turism al ANAT “WinterHolidays“. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului beneficiază, la acesttârg, de un spaţiu expoziţional de 65 mp, în incinta căruia au fost invitaţisă participe, printre alţii, reprezentanţii staţiunilor Geoagiu Băi,Techirghiol şi Sărata Monteoru, clasate pe primele locuri ca destinaţiituristice de excelenţă ale României. „Prin participarea la acest târg,MDRT urmăreşte promovarea, pe plan intern şi extern, a potenţialului turistic alRomâniei, prin definirea brandului turistic naţional”, se arartă într-uncomunicat al ministerului, remis redacţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray