2019-12-12 18:18

ORANGE, anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Recomandare pentru anumiţi CLIENŢI

 |  22:17
ORANGE, anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Recomandare pentru anumiţi CLIENŢI

Orange România anunţă că serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile Orange funcţionează în parametri normali. Celor care inca intampina probleme după avaria majoră din această după-amiază, li se recomandă sa inchida si sa redeschida telefonul.

Compania informează, într-o nouă postare pe Facebook, că au fost identificate trei secţionări ale reţelei de fibră optică în judeţele Bistriţa-Năsăud, Braşov şi Mehedinţi. „Două dintre secţionări au fost simultane. Tehnicienii noştri au reuşit să remedieze avaria cauzată de prima secţionare şi sunt în continuare pe teren”, a anunţat compania.

Secţionările reţelei de fibră optică au fost cauzate în Mehedinţi şi în Bistriţa-Năsăud de lucrări civile, iar cea din Braşov a fost urmarea unei alunecări de teren, a declarat ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu la România TV.

Ministrul a spus că anul trecut au avut loc 1.200 de astfel de incidente şi a recomandat celor care consideră că au fost prejudiciaţi de întreruperi, cetăţeni sau companii, să îşi studieze contractele şi să ceară, dacă este cazul, despăgubiri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-27

In legatura cu acest articol...

Rețeaua Orange a PICAT în mare parte din țară. MESAJUL companiei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray