2019-10-15 19:16

Ozzy Osbourne are rădăcini neanderthaliene

 |  18:28
Ozzy Osbourne are rădăcini neanderthaliene

Înschimbul sumei de 12.000 de lire sterline, artistul britanic Ozzy Osbourne areuşit să afle secretul longevităţii sale şi al sănătăţii de care se bucură chiar şi în urmaexceselor de tot felul pe care le-a făcut de-a lungul vieţii. Mai precis,fostului solist al trupei Black Sabbath i-a fost descifrat genomul, oamenii de ştiinţăaflând că britanicul este descendentul unui neanderthalian. În plus, el este şirudă îndepărtată a celebrului pistolar Jesse James, a ţarului Nicolae, aregelui George I, dar şi a anticilor romani din Pompei.

OzzyOsbourne, acum în vârstă de 61 de ani, a susţinut, în stilul său caracteristic,că vestea originilor sale neanderthaliene nu constituie absolut deloc o surpriză,mai ales pentru soţia sa, Sharon, sau pentru departamentele de poliţie pe carele-a vizitat de-a lungul timpului în toată lumea. El şi-a permis chiar să îicorecteze pe cercetătorii care au afirmat că este un descendent al celor careau murit în anul 79 d.Hr. la Pompei, susţinând că logic ar fi fost ca el să fieun descendent al celor care au supravieţuit atunci. Glumind, Ozzy a declarat cădacă strămoşii lui romani ar fi băut atât de mult pe cât a băut el, nu ar fiavut cum să cadă în lavă ci, mai degrabă, ar fi zburat pe deasupra ei...

Oameniide ştiinţă au reuşit să îi identifice artistului şi o deviaţie genetică încazul genelor care suprimă alcoolul din sânge, acesta fiind şimotivul pentru care Osbourne a fost capabil să bea, de unul singur, ani întregi,până la patru sticle de coniac pe zi.

Pelângă numeroasele sale albume şi succesul uriaş pe care l-a cunoscut de-alungul timpului, Ozzy Osbourne este celebru şi pentru excesele sale bahice, şipentru consumul uriaş de droguri. A rămas celebră imaginea artistului care,beat, a muşcat capul unui liliac pe scenă. Şi totuşi, în ciuda exceselor şichiar a unui accident grav de motocicletă din anul 2003, Ozzy se bucură de o sănătatebună, chiar dacă el singur admite că nu ar fi existat nici un motiv să se maiafle în viaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray