2020-01-26 01:40

Papa Francisc, mesaj surprinzător pentru credincioşi: Nu e necesar să crezi în Dumnezeu...

 |  22:23
Papa Francisc, mesaj surprinzător pentru credincioşi: Nu e necesar să crezi în Dumnezeu...

Conducătorul Bisericii Catolice surprinde din nou cu un mesaj de bunăvoinţă pentru toţi credincioşii din întreaga lume.

“Nu este necesar să crezi în Dumnezeu ca să fii un om bun. Într-un fel, conceptul tradiţional de Dumnezeu este depăşit. O persoană poate fi spirituală, fără, însă, a fi religioasă. Nu este necesar să mergi la biserică şi să dai bani – pentru mulţi oameni natura poate fi biserica.

Unii dintre cei mai buni oameni din istorie n-au crezut în Dumnezeu, în vreme ce unele dintre cele mai mari atrocităţi au fost săvârşite în numele Domnului.” A declarat recent Papa Francisc într-o cuvântare la Vatican.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-06

In legatura cu acest articol...

Papa Francisc lansează un album de muzică rock intitulat Wake Up

Papa Francisc, mesaj de condoleanţe pentru România

Papa Francisc a transmis un mesaj inedit ţiganilor

Papa Francisc, martorul unui incident grav la catedrala San Pietro
Parerea ta...

VORBă SPUSă
06 Noi 2015

de un VERITABIL papistaș bătut în cap, deviat....cam cum o iau și protestatarii ”ortodocși” de pe la noi, care confundă credința în Dumnezeu cu personalitatea nefericită sau păcătoasă a Ăluia din Deal sau a unor preoți... drept pt.care vor Biserica s-o dea jos (Biserica dpdv spiritual, fiind NOI, TOȚI...de la simplii credincioși până la ierarhi)...ce s-o-nvăța la orele de religie??!!! Ce fel de părinți ”credincioși” or avea dintre putorile revendicative care urlă-n stradă ȘI DE CE-ȘI MAI FAC SEMNUL CRUCII (IPOCRIT) CÂND DAU DE DRACU SAU TREC PE LÂNGĂ O BISERICĂ?
CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2015

ha ha....pai Vaticanul si cu B-O-R plina de "acoperiti" de la SEKU sunt doua chestii complet diferite>>>>chiar asa..cum e cu preotii "sub acoperire"....sa ne explice preafercitul Daniel care se plimba cu limuzina
BOBY
24 Ian 2018

Dar si foarte multi oameni au fost de o sfintenie deosebita, si chiar credeau in Dumnezeu. Cititi Vietile Sfintilor Parinti. Sfantul Pantilimon si Sfantul Cosma vindecau oamenii de boli foarte grele si nu cereau nimic in schimb. Si faceau asta cu puterea Lui Dumnezeu. Chestia e ca daca aplicam si traim cuvantul Lui Dumnezeu vom vedea ca devenim mai buni datorita Lui Dumnezeu nu datorita noua cum reiese din ce zice papa. Nu cred ca Iisus Hristos a avut vreo invatatura gresita.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine