2020-07-03 14:59

Patru medalii pentru elevii români la Balcaniada de Informatică

 |  21:14
Patru medalii pentru elevii români la Balcaniada de Informatică

Lotul national de informatica juniori a cucerit doua medalii de aur si doua medalii de argint la cea de-a zecea editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru Juniori care a avut loc in perioada 17 - 22 septembrie, la Skopje, in Macedonia.

Medaliile de aur au fost obtinute de Maria - Alexa Tudose, eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National "Ion Luca Caragiale" din Ploiesti, si Alexandra Maria Udristoiu, eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova. Alexandra Maria Udristoiu a participat si la editia de anul trecut a competitiei si fost laureata cu bronz, informeaza Ministerul Educatiei.

Medaliile de argint au revenit Cellei Florescu, eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti, si lui Adrian Emanuel Dicu, elev in clasa a VIII-a la Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova.

Lotul olimpic a fost insotit si coordonat de profesorii Eugen Nodea de la Colegiul National "Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu si Ionel-Vasile Pit-Rada de la Colegiul National "Traian" din Drobeta Turnu-Severin.

Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori 2016 a reunit 36 de concurenti din noua tari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz