2019-10-15 16:42

Platforma care te ajută să-ți recuperezi banii de pe apartament

 |  23:18
Platforma care te ajută să-ți recuperezi banii de pe apartament

Dornici sa castige un ban in plus, tot mai multi romani isi inchiriaza casele strainilor, in regim hotelier. Oamenii folosesc platforme precum Airbnb sau booking.com.

Astfel, Bucurestiul a ajuns in primele zece orase ale lumii in care investitia intr-un apartament cu patru camere se recupereaza cel mai repede, prin inchirierea in regim hotelier. Acest sistem cunoscut in intreaga lume a inceput sa prinda teren si la noi.

Dupa Dubai, Cairo sau Athena, Bucurestiul are o rata de recuperare a investitiei prin sistemul de inchiriere Airbnb mai buna decat in Instanbul, Washington sau Amsterdam. Cum e posibil? Un proprietar care si-a cumparat un apartament cu patru camere in Bucuresti isi poate inchiria proprietatea cu 600 de euro lunar, astfel isi va amortiza investitia in 253 de luni. Insa daca va folosi sistemul Airbnb isi va inchiria apartamentul cu 3.441 de euro lunar si isi va amortiza investitia in 46 de luni, asta sigur in conditiile in care apartamentul este ocupat zilnic.

Totusi, e putin probabil ca un proprietar sa aiba clienti pentru inchiriat zi de zi.

Pe de alta parte, acest sistem este foarte atractiv si pentru turisti, mai ales ca platforma Airbnb, conform unui studiu londonez a modificat piata inchirierilor la nivel global.

Platforma Airbnb cuprinde apartamente din peste 190 de tari din toata lumea si promoveaza ideea de a te simti "oriunde ca acasa". Turistii vor sa gaseasca locuri personalizate si primitoare, dar si mult mai ieftine decat un hotel.

Intial, a pornit ca o modalitate de gasit cazare pentru cei cu bani foarte putini, dar acum s-a dezvoltat atat de mult incat turistii pot inchiria vile, cabane sau castele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray