2020-07-05 20:41

Pompierul Iulian Rotariu a câștigat ULTRA-MARATONUL “Africa Race”

 |  15:37
Pompierul Iulian Rotariu a câștigat ULTRA-MARATONUL “Africa Race”

Iulian Rotariu, pompierul care face parte din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, a câştigat ultra-maratonul ''Ultra Africa Race'' care s-a desfăşurat, în perioada 10-14 noiembrie, în Mozambic, a anunţat, pe contul său de Facebook, ISU Botoşani.

Ultra-maratonul ''Ultra Africa Race Mozambic'' s-a desfăşurat între provinciile Gaza şi Inhambane din sudul Mozambicului, aliniind la start 16 dintre cei mai buni alergători de ultra-maraton extrem din lume.

"Iulian Rotariu este primul şi singurul român care a participat la această cursă, organizată de cei de la Canal Aventure. Concurenţii au avut de parcurs 220 de km în cinci etape, urmând itinerariul marcat de organizatori. A fost o cursă auto-susţinută, participanţii şi-au purtat echipamentul şi hrana într-un rucsac", precizează ISU.

Rotariu a alergat în scop caritabil, încercând să sprijine în acest mod activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani. După câştigarea cursei, subofiţerul de la ISU a transmis un mesaj către colegii săi, care a fost postat pe Facebook: "Nu eu, nu voi, ci noi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, doar împreună, am reuşit să ridicăm steagul ţării acolo sus, unde îi este locul, să fie mângâiat de vântul Oceanului Indian şi onorat de imn! Mulţumesc tuturor pentru tot şi susţinerea copiilor cu autism din Botoşani pentru a-şi termina şi ei cursa! Doamne Ajută!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz