2019-12-13 14:39

POVESTEA ROMÂNCEI care a devenit VEDETĂ ÎN ITALIA după ce s-a luptat cu un hoț și a salvat o bătrână!

 |  20:35
POVESTEA ROMÂNCEI care a devenit VEDETĂ ÎN ITALIA după ce s-a luptat cu un hoț și a salvat o bătrână!

O îngrijitoare româncă este elogiată de presa din Italia după ce s-a bătut la propriu cu un hoț care a atacat-o în plină stradă pe bătrâna pe care o îngrijea, relatează BlastingNews.

Crenguța Iacob, o româncă de 44 de ani lucrează ca și badantă în Italia și are grijă de o bătrână pe nume Palmira Camerra care are venerabila vârstă de 97 de ani. În ajunul Anului Nou cele două s-au dus la biserica San Giuseppe situată pe via Faccio în orașul Vicenza. După ce au asistat la slujbă cele două s-au îndreptat către locuința bătrânei moment în care un tânăr de culoare care mergea pe o bicicletă a atacat-o brutal pe bătrână și i-a smuls acesteia poșeta trântind-o la pământ.

Tânărul s-a gândit că cele două femei singure nu îi pot opune rezistență dar ceea ce s-a întâmplat în momentul următor atacului l-a luat prin surprindere. Românca Crenguța Iacob l-a atacat cu furie și a început să-l lovească. Atacul româncei a fost atât de dur încât tânărul a căzut de pe bicicletă și a fost nevoit să fugă lăsând în urma sa atât poșeta bătrânei cât și bicicleta pe care o conducea.

Bătrâna pe care o îngrijește românca a ajuns la spital unde medicii au pronosticat că va avea nevoie de îngrijiri medicale de circa 3 săptămâni deoarece aceasta și-a rupt mâna în cădere. Între timp s-a depus și o sesizare la poliție care urmează să-l identifice pe agresor în scopul tragerii acestuia la răspundere pentru tentativă de jaf și atac asupra unei persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray