2019-08-22 18:40

Premierul Grindeanu s-a ales cu PLÂNGERE LA POLIȚIE. Iată ce a făcut

 |  21:13
Premierul Grindeanu s-a ales cu PLÂNGERE LA POLIȚIE. Iată ce a făcut

Proaspăt instalat ca prim ministru, Grindeanu a devenit ținta unei plângeri la Poliție. Sindicatul Polițiștilor „Diamantul” a sesizat încălcarea legii de către cel care va conduce guvernul în următoarea perioadă, potrivit bugetul.ro.

Grindeanu a fumat în Parlament, încălcând legea susținută chiar de PSD. Acesta riscă o amendă contravențională între 100 și 500 de lei.

„Este un gest de spirit civic. Am vrut să semnalăm că și guvernanții noștri trebuie să respecte legea. S-a cerut sancționarea contravențională a domnului prim-mibistru”, a declarat un reprezentant al sindicatului, la Antena 3.

Premierul Grindeanu s-a ales cu PLÂNGERE LA POLIȚIE. Iată ce a făcut
zoom
După ce a fost filmat fumând în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților, Sorin Grindeanu a susținut că era, de fapt, o țigară cu aburi, deci nu a încălcat legea antifumat.

Textul plângerii:

Catre,

INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE

In atentia domnului Inspector General

Subscrisa Sindicatul Politistilor din Romania “ Diamantul”, strada Ienachita Vacarescu nr.17A, sector 4, tel/ fax 021.3152.826, email:petitii.sprdiamantul@yahoo.com, prin vicepresedinte al Organizatiei Ilfov Dinca Emil Florin,

La data de 03.01.2017 in emisiunea de stiri de la orele 17:00 televiziunea Realitatea TV a prezentat un material video in care se putea observa ca premierul desemnat al Romaniei,domnul Sorin Grindeanu fuma in institutia publica a parlamentului incalcand prevederile Legii nr.15/2016 privind modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

In acelasi material presedintele Senatului,domnul Calin Popescu Tariceanu a sfidat jurnalistii si totodata telespectatorii, afirmand cu nonsalanta ca nu are nimic impotriva fumatului in parlament si chiar dansul isi mai aprinde o tigare din cand in cand fiind un iubitor al fumatului.

Potrivit Constitutiei Romaniei art.16(2) prevede,citez:

“ (2) Nimeni nu este mai presus de lege.”

Avand in vedere ca legile in Romania sunt obligatorii pentru toti cetatenii tarii indiferent de clasa sociala,sex,religie,apartenenta politica,functie,etc, va rog sa dispuneti masuri pentru sanctionarea contraventionala a domnului Sorin Grindeanu care a fumat in data de 03.01.2017 in interiorul cladirii parlamentului precum si a tuturor persoanelor care fumeaza in incinta parlamentului incalcand prevederile Legii nr.15/2016 si ale Constitutiei Romaniei.

Aceasta masura este strict necesara pentru a nu creea in randul populatiei ideea ca legile sunt obligatorii doar pentru cetatenii de rand ,nu si pentru parlamentarii Romaniei,care de altfel concept si voteaza legile in statul roman.

Va rugam sa ne comunicati urgent raspuns cu masurile luate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

MILITIANU'
05 Ian 2017

Sunteti "diamante" de ra.hat, sindicalisti de doi-bani duzina ! La munca, burtosilor, nu la mana-ntinsa, pe "teren", la impins vagoane-n gara !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray