2019-08-17 18:48

Prima biserică construită într-un MALL

 |  16:19
Prima biserică construită într-un MALL

Centrul comercial Mega din orașul rusesc Krasnoyarsk a devenit primul din lume unde oamenii își pot face cumpărăturile și se pot ruga în același timp, după ce patronii au deschis o biserică în interiorul mallului.

Totul a început în primăvara anului trecut, când conducerea centrului comercial l-a rugat pe preotul Geory Kozgov ”să ofere hrană spirituală agenților de pază ai mallului și vizitatorilor”,potrivit Adevărul.ro.

Pentru a-i face sarcina mai ușoară, i-au asigurat o cameră unde să-i poată spovedi și împărtăși pe paznici și clienți. Oamenii s-au arătat interesați și i-au solicitat părintelui îndrumare spirituală, așa că patronii centrului comercial au fost nevoiți să se gândească la o soluție, astfel construind o biserică în toată regula.     

Lăcașul este situat la etajul patru al clădirii și dispune de tot ce are nevoie o biserică creștin-ortodoxă, inclusiv un sanctuar, icoane pictate manual, bănci de lemn pentru credincioși, precum și alte instrumente bisericești realizate de deținuți. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray