2019-11-19 02:49

Prima misiune europeană a fost LANSATĂ cu succes spre Mercur

 |  17:48
Prima misiune europeană a fost LANSATĂ cu succes spre Mercur

Prima misiune europeană spre planeta Mercur a fost lansată cu succes din Guyana Franceză. Doi sateliţi, unul european şi unul japonez, au plecat spre cea mai mică planetă din sistemul nostru solar şi cea mai apropiată de Soare. Aceștia vor călători, în următorii șapte ani, prin spaţiu, urmând ca în orbita lui Mercur să intre în 2026.

Timp de un an, sateliţii au misiunea de a aduna cât mai multe date despre despre originea, evoluţia şi compoziţia corpului ceresc, rămas încă un mister pentru oamenii de ştiinţă de pe Pământ.

Americanii au fost primii care au ajuns pe orbita lui Mercur. Mai întâi în anii 70 şi mai apoi de două ori, în ultimul deceniu, cu misiunea Messenger.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-08Parerea ta...

DRăGUț!
20 Oct 2018

Propun să trimitem politicienii ”noștri” pe Lună, pe Marte, iar într-un viitor apropiat, și pe Mercur...pentru că oricum, SUNT DE PE ALTĂ PLANETĂ!
DRAGA DRAGUT
20 Oct 2018

nu este mai bine sa i ardem pe rug decit sa investim atit de mult in niste tilhari jefuitori de tara
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Oct 2018

eu as face altceva cu ei...tortura chinezeasca //I-as inchide intr-un restaurant si le-as pune pe masa o bomba biologica cu ceas si cu termen de 24 de ore sa rezolve problemele din justitie......bineinteles cu monitorizare video din interior...tic-tac/tic-tac...........si dupa 24 de ore sa vezi ce de ordonante de urgenta o sa adopte Daca nu....metoda ALEXANDRU LAPUSNEANU..............se duc dracului si dupa 24 de ore avem alegeri anticipate...altii la rand.....unde sunt politicienii? pai nu au reusit sa rezolve problema au facut icter si au crapat dupa 24 de ore si 1 minut...ha ha ha stupid people Dupa care in parlament se pune un afis de genul...."la fiecare 24 de ore vine judecata de apoi pentru tradatori si mizerabili"..................Acum lasand gluma la o parte chestiile astea chiar s-au intamplat in istorie,deoarece politicianul este o dihanie extrem de scarboasa,care vrea sa stea precum parazitul in politica si sa devina mare conducator in timp ce poporul emigreaza sau dispare,iar tara devine colonie condusa de slugi si curve
CUCUVELEI...
21 Oct 2018

:))))) STRAȘNICĂ IDEE!!!
AI BELITO BELINI
11 Noi 2018

SATELITI , CAUTA VATA DE LA METRESELE LUI FIULERUL CU MUSTATA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray