2019-10-15 17:13

Primele imagini cu noul SAMSUNG GALAXY S8

 |  19:27
Primele imagini cu noul SAMSUNG GALAXY S8

Viitorul Samsung Galaxy S8 va putea fi folosit ca PC, grupul coreean optând pentru introducerea unei facilități care există deja în modelele Microsoft Lumia 950 și 950 XL.

Mai exact, smartphone-ul se conectează la un dock special numit DeX (de la desktop extension – extensie pentru desktop, n.r.), iar acesta poate fi legat mai departe la un monitor și o serie de accesorii precum tastatură și mouse.

Microsoft nu a avut prea mult succes cu această facilitate, din cauza lipsei de aplicații pentru Windows Phone și a faptului că telefoanele se încingeau atunci când erau utilizate în acest mod. Însă Android nu duce lipsă de aplicații, astfel că o parte a problemei este deja rezolvată.

Sistemul de operare Android are deja un astfel mod desktop, iar o versiune a acestuia numită Remix OS este deja foarte populară printre fani. De asemenea, Android rulează deja pe procesoarele Intel, care sunt folosite pe calculatoare, însă, cel mai probabil viitorul Galaxy S8 va veni cu procesoare Exynos produse chiar de către Samsung și cu cipuri Qualcomm Snapdragon 835.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray