2020-03-30 14:03

S-a deschis primul restaurant ETU Pizza&Grill. Toţi ŞOFERII trebuie să ştie unde este amplasat

 |  16:04
S-a deschis primul restaurant ETU Pizza&Grill. Toţi ŞOFERII trebuie să ştie unde este amplasat

Primul restaurant ETU Pizza&Grill a fost inaugurat. Valoarea investiţiei se ridică la 1.450.000 de euro, iar locaţia a fost realizată în aproximativ un an şi jumătate.

Restaurantul ETU Pizza&Grill este amplasat pe DN 1, în localitatea Cornu, judeţul Prahova. Restaurantul dispune de 160 de locuri, atât în sală, cât şi pe terasă, scrie Mediafax. Meniul cuprinde burgeri, salate, pizza sau grilluri.

Restaurantul şi-a deschis marţi porţile, iar participanţii au fost fost întâmpinaţi de personaje din Star Trek. „Având arhitectura futuristă şi specialităţile culinare create de chefi de top, primul restaurant de acest tip din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Naţional 1, dar şi pentru localnici. La ETU Pizza&Grill vă punem la dispoziţie un meniu cu cele mai delicioase selecţii culinare. Aşteptăm clienţii să se bucure de o experienţă intergalactică, unică, la nava spaţială ETU Pizza&Grill”, arată conducerea societăţii de care aparţine restaurantul.

„Pentru noi toate produsele sunt deosebite pentru că sunt făcute de noi, cu ingredientele noastre. Burgerul, de exemplu, îl facem noi, cumpărăm noi carnea şi apoi o tocăm. Facem şi deserturi. Ne vom dezvolta în funcţie de cerinţele clienţilor", potrivit şefului de staţie, Alexandra Ungureanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine