2019-08-20 04:03

Primul restaurant fără OSPĂTARI din România, deschis la TIMIȘOARA. Vezi ce aduce nou pe piață conceptul Fresh Market

 |  20:27
Primul restaurant fără OSPĂTARI din România, deschis la TIMIȘOARA. Vezi ce aduce nou pe piață conceptul Fresh Market

AtFabrika, primul restaurant de tip Fresh Market din România, care nu are ospătari, iar tot procesul de “fabricare” a mâncării este intern, a fost deschis, marţi, la Timişoara, transmite corespondentul Mediafax.

Ineditul restaurant a fost deschis în incinta Iulius Mall, iar, potrivit unui comunicat de presă, localul este gândit precum o mică fabrică, utilată cu tehnologie de ultimă generaţie. Astfel, tot procesul de “fabricare” al mâncării este intern, de la producţia de paste făinoase și până la modul de selecţie al preparatelor care urmează să fie gătite.

“Aici inventăm, creăm, producem. Aici Fabrikăm ca într-o uzină. Tot procesul este intern. Vrem să desfiinţăm ideea de paste la cutie. Vrem ca omul să vadă cum sunt preparate în maşina de făcut paste făinoase. Vrem ca pâinea pe care o mănâncă să fie a locului, proaspăt scoasă din cuptor, mirosind a pâine. Pentru că mâncarea este o emoţie. Trebuie gătită şi servită corect” , spun Ciprian Tătaru şi Tudor Marcu, bucătarii restaurantului.

Potrivit reprezentanţilor localului, alimentele proaspete sunt alese din Fresh Market-ul din interiorul restaurantului, zona de selecţie fiind împărţită în mai multe secţiuni. Astfel, în sectorul de fructe şi legume se pot prepara sucuri naturale prin presare la rece. Din sectorul carmangerie clienţii pot să-şi aleagă carnea, care este trimisă spre bucătar şi gătită în funcţie de preferinţele fiecăruia. Aici se găsesc delicatese precum muşchi de vită de Uruguay, delicatese italiene, prosciutto di Parma sau bresaola.

„Nu ai stresul CHELNERULUI!

În interiorul restaurantului se află şi o brutărie, care se face remarcată prin specialităţile de panificaţie create după reţete proprii şi coapte în cuptoare performante.

De asemenea, restaurantul merge şi pe ideea de food-to-go, existând posibilitatea pregătirii “pe loc” a unui sandwich, ce poate fi ambalat şi pus la pachet.

“Ideea acestui local a venit din dorinţa noastră de <mâncare bună> şi din sinceritatea faţă de nevoia de a mânca sănătos. Am călătorit mult, am idei. Toate s-au conturat frumos într-un concept. Localul este gândit ca un Fresh Market de unde poţi să îţi alegi orice. Aici nu avem ospătari, clienţii îşi aleg singuri produsele, noi le pregătim, iar la final îşi ridică singuri comanda. Nu ai stresul chelnerului”, declară proprietarii restaurantului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray