2019-12-08 17:46

PROFEȚIILE lui Nostradamus pentru 2018. Ce ne așteaptă anul viitor

 |  21:49
PROFEȚIILE lui Nostradamus pentru 2018. Ce ne așteaptă anul viitor

O listă cu previziuni înfricoșătoare pentru anul 2018 a fost făcută publică. Ele au fost descoperite în însemnările lăsate de celebrul astrolog de orgine franceză.

China va ajunge lider mondial, devenind prima superputere a lumii și detronând astfel SUA. Italia va conduce Europa într-o criză economică de amploare iar liderul Bisericii Catolice va fi ucis, informează B1 TV.

Prima pe listă poate fi considerată o adevărată bombă în lumea bisericească, dar nu numai. Nostradamus anunță că terorismul va fi principală amenințare a anului iar în acest context, liderul Bisericii Catolice va fi ucis.

De asemenea, conflictele armate vor lua amploare iar la baza lor va stă încălzirea globală.

În topul superputerilor, China va detrona Statele Unite ale Americii. Totul se va întâmpla în urma unei mutări strategice realizate de țara asiatică. SUA va intra într-o era a incompetenței guvernamentale.

Iar pe lângă necazurile de la nivel economic, SUA se vor confrunta și cu un cutremur de aploare produs în vestul țării.

Nici America Latină nu va sta mai bine. Vor avea loc schimbări importante la mai multe capitole. Nici Italia nu a scăpat din vizorul marelui astrolog. Ea va atrage Europa într-o criză economică majoră, susține Nostradamus.

Două mari superputeri se vor lupta 27 de ani în cel de-al Treilea Război Mondial.

Iar cutremure nu au fost anunțate în anul care vine doar în SUA, ci și în Italia. Vezuviul va avea cea mai puternică erupție din istorie. Mii de oameni, estimează marele profet, vor muri în urma seismului de amploare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Profețiile lui Nostradamus pentru 2019 Faimosul medic și alchimist francez din secolul al XVI-lea, Nostradamus, a prezis o mulțime de evenimente care au uimit mapamondul pentru că, de-a lungul timpul, s-au adeverit
14 Ian 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray