2020-02-23 08:44

Publicitatea la arme, INTERZISĂ pe Facebook şi Instagram

 |  13:08
Publicitatea la arme, INTERZISĂ pe Facebook şi Instagram

Reţeaua de socializare Facebook şi aplicaţia sa de editare foto Instagram au interzis publicitatea la arme pentru persoanele private, informează BBC, citat de Mediafax.

Noua decizie luată de Facebook vizează interzicerea tuturor tranzacţiilor cu arme realizate pe reţeaua de socializare şi Instagram de către persoane private. Anterior, compania condusă de Mark Zuckerberg avea o regulă prin care era interzisă vânzarea de arme în cazul persoanelor a căror identitate nu putea fi verificată.

Sursa citată a ţinut să precizeze că toate companiile care au însă acest obiect de activitate vor putea în continuare să publice reclame la arme pe Facebook şi Instagram.

Decizia Facebook vine la trei săptămâni după ce preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat o serie de măsuri menite să diminueze atacurile armate, printre acestea numărându-se şi restricţii în privinţa achiziţiei de arme.

Mai exact, toate magazinele care vând arme de foc vor avea nevoie de licenţe speciale emise de Biroul pentru Alcool, Arme de foc şi Explozibil din SUA. De asemenea, cumpărătorii vor fi verificaţi atent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine