2020-07-05 20:42

Radio3Net transmite în direct dialogul Hertei Müller cu Gabriel Liiceanu

 |  18:33

Radio3Net"Florian Pittiş" va realiza transmisiunea în direct a dialoguluiscriitoarei Herta Müller cu Gabriel Liiceanu - organizat luni, de la ora 18.30,de la Ateneul Român - pe site-urile www.radio3net.ro şi www.libhumanitas.ro,potrivit unui comunicat trimis de reprezentanţii postului.

ScriitoareaHerta Müller, laureata Premiului Nobel pentru literatură din 2009, va susţine odezbatere, în dialog cu Gabriel Liiceanu, pe 27 septembrie, de la ora 18.30, laAteneul Român din Capitală, a anunţat în 17 septembrie Editura HumanitasFiction, organizatorul evenimentului.

ScriitoareaHerta Müller va veni la Bucureşti pe 27 şi 28 septembrie, când Humanitas valansa o serie de autor care îi este dedicată, în cadrul unei ample campanii cemarchează 20 de ani de la fondarea editurii.

Astfel,în timpul vizitei în România, laureata Premiului Nobel pentru Literatură vasusţine, la Ateneul Român din Capitală, o conferinţă, o lectură publică, dar şiun dialog cu Gabriel Liiceanu. Biletele pentru dezbatere pot fi achiziţionatede la casa de bilete a Ateneului Român.

Sesiunede autografe, la librărie

Totodată,marţi, 28 septembrie, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu dinCapitală va avea loc lansarea seriei de autor Herta Müller, cu romanele"Leagănul respiraţiei" şi "Călătorie într-un picior" şi osesiune de autografe. Publicat în 1989, "Călătorie într-un picior"este primul roman scris de Herta Müller după ce a părăsit România.

HertaMüller a fost nominalizată de trei ori la Premiul Nobel pentru Literatură,premiu care i-a fost decernat în 2009, pentru "densitatea poeziei şisinceritatea prozei cu care a descris plastic universul dezrădăcinaţilor".

Printreromanele publicate de Herta Müller se numără "Regele se-nclină şiucide", "Animalul inimii", "Este sau nu este Ion","Children of Ceauşescu", "The Passport", "Nadirs"şi altele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz