2020-07-14 14:23

RĂMAS BUN, Antoaneta Etveș!

 |  10:40
RĂMAS BUN, Antoaneta Etveș!

Redacția PUTEREA deplânge moartea jurnalistei Antoaneta Etveș, la nici 38 de ani, în urma unui accident vascular cerebral, care a ținut-o în comă timp de 41 de zile. Pe 8 iunie, fosta noastră colegă Antoaneta s-a stins...

Internată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, Antoaneta a luptat timp de 41 de zile să trăiască. Avea atât de multe motive... Un soț iubitor, un băiețel de doar 13 ani, frați, nepoți, zeci de prieteni și colegi. Toți s-au rugat pentru ea, în tot acest timp. Din păcate, Dumnezeu a avut alt plan pentru fosta noastră colegă și a chemat-o la El, chiar în ziua Pogorârii Duhului Sfânt, pe 8 iunie.

În urma ei rămân îndureraţi soţul (Ciprian Mailat, fost redactor-şef al revistei Capital) şi un băieţel de 13 ani.

 „A venit cea mai urâtă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip și familia noastră: am fost anunțați că, după 41 de zile de suferință, soția mea și mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveș, a plecat într-un loc mai frumos.

Vei rămâne mereu în inimile noastre, știu că ne vei zâmbi și vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, draga mea!”, a anuntat sotul său pe 8 iunie.

Mesaj de rămas bun

“Viața pe pământ pentru Sorina Antoaneta s-a sfârșit. Eu, Ciprian, soțul ei, încerc să vă trimit câteva gânduri, pe care Antoaneta, din păcate, nu a mai reușit să vi le transmită: Iubiți viața! Iubiți copiii! Iubiți marea, cireșele și toate lucrurile frumoase care ne aduc bucurii. Fericirea e doar la un pas distanță: un simplu gest, o vorbă bună pot schimba viața unui om. A sări în ajutorul cuiva este un lucru firesc, omenesc. Viața e prea frumoasă să stăm supărați. Bucurați-vă de ea și faceți tot ce vă place”, a notat Ciprian Mailat pe pagina de Facebook a Antoanetei.

Trupul neînsuflețit al celei care a fost Antoaneta Etveș este depus, astăzi, la Biserica Daniil Sihastru, din cartierul Berceni, București. Miercuri, Antoaneta va lua drumul spre Blaj, județul Alba, orașul în care s-a născut.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, 11 iunie, la Blaj.

Condoleanțe familiei!

Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz